Lehetséges az hogy valaki mindenre tudja a választ?
Figyelt kérdés
Van egy illető aki szinte mindenhez hozzá tud szólni és mindenhez ért.Legalábbis azt hiszi.Minden valamire való kérdéshez hozzá tud szólni.Nem nehéz kiszúrni sok kérdésre válaszol az otthon témakörben.A nevét nem írom.Tényleg mindenhez érthet vagy ez valami kényszer nála?2013. febr. 8. 18:40
1/13 anonim válasza:
mindenhez senkisem ért, de pl ha házépítésről van szó, egy gyakorlott építész, vagy akár kőműves is tud válaszolni. Pl a kőműves akár a villanyszereléshez is, hiszen láthatta, elsajátíthatta az építkezésen a mit és hogyant.
2/13 Shai-Hulud válasza:
Hát igen, az Úr és én mindenre tudjuk a választ.
Bár a dolgok többségére inkább ő...
3/13 anonim válasza:
Lehetséges. Várom a további kérdéseket!
4/13 anonim válasza:
persze, kérdezz tőlem nyugodtan
5/13 anonim válasza:
Van olyan ember akinek az átlagos tájékozottsága nagyon széles és sok dologhoz hozzá tud szólni, pláne ha az illető nem épp húsz éves már.
6/13 A kérdező kommentje:
Igen ez is lehetséges lenne csak sokszor ostobaságokat hord össze és rossz tanácsokat ad.Nem értem mi ért csinálja?Ezért kérdezte vajon ez valami kényszer lehet nála?
2013. febr. 8. 19:29
7/13 Zsolt75 válasza:
Honnan tudod eldönteni, hogy valaki rossz választ ad? Akkor neked elvileg kell tudod mindig minden kérdésre a jót nem?
Akkor visszakanyarodhatunk a kérdésedhez :-))) Lehetséges, hogy te minden kérdésre tudod a jó választ?
8/13 anonim válasza:
Én is tudok olyanról aki ebbe a kategóriába rengeteg dologhoz hozzászól,de tuti nem ugyan arról írunk mert ő szerintem korrektül válaszol mindenre :) Vannak akik csak okoskodnak állandóan,de nem igazán van mindig igazuk...ez egyébként az értékelésükön is meglátszik mert eléggé gyenge
9/13 anonim válasza:
8.as vagyok és pont a 7.válaszolóról írtam az első soraimat :)
10/13 Zsolt75 válasza:
Ha nekem célozta a kérdést akkor majd válaszolok erre is és ezt nem vitathatja el tőlem, hogy én tudom a legjobban mit miért teszek :-)))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!