ßł vagyok. Mindenre tudom a választ. Mire vagy kíváncsi?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 21:25
1/68 anonim válasza:
Hát ha már így megkérdezted, Elvis még él? XD
2/68 anonim válasza:
Okay!
127412-nek a gyökének a 3szorosának a 20adának a fele mennyi?
3/68 anonim válasza:
Hát mondjuk az mindig érdekelt, h. mi történne ha egy kimozdíthatalan pont találkozna egy ellenállhatatlan erővel? XD gyökér
4/68 anonim válasza:
Mi a kérdés, amire a válasz 42? (Azaz az élet, a mindenség, meg minden? Más szavakkal: mi az értelme annak, hogy van egy olyan képességű agyunk, ami ezt a kérdést már képes megfogalmazni, és másoknak feltenni?)
5/68 anonim válasza:
Ki a kedvenc sportolóm? na? na?
6/68 A kérdező kommentje:
1: Igen, ráadásul Kiskunfélegyházán.
2: ファック -ezt nem volt nehéz kiszámolni.
gyökér: összedőlne az ólompajzs.
4: A 42 a 41 és 43 között található természetes szám.
Annak pedig,hogy hogy van egy olyan képességű agyunk ami ezt a kérdést már képes megfogalmazni, és másoknak feltenni nincs semmi (!) értelme.
5: Az aki nekem ...Tudod kiről beszélek.
2010. ápr. 24. 21:42
9/68 A kérdező kommentje:
21:55 Az emberek sok célt kergetnek, azt gondolva, hogy majd értelmet találnak bennük. Akiknek sikerül elérniük a céljukat még mindig bennük marad egy nagy űr – az üresség érzése, amit semmi sem tud kitölteni. Az életnek nincs "igazi" értelme, de vannak dolgok/emberek amik/akik egy időre elhitetük velünk,hogy rátaláltunk az életünk értelmére. Olyanokat ne kérdezz amire te is tudod a választ,de egyébként eredetileg Márton lettél volna. :)
2010. ápr. 24. 22:08
10/68 anonim válasza:
B**z ki, tényleg úgy hívnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!