Ők ilyenkor nem rasszisták?
2009. szept. 5. 09:44
1/7 anonim válasza:
tudod, hogy ki csinálta a képet? hogy ki rakta fel?
2/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem, mert egy blogon volt fent.
2009. szept. 5. 10:41
3/7 anonim válasza:
Iskolázott emberke!
Szép a helyesírása!
:D
4/7 anonim válasza:
Ha végignézi valaki többek közt a napiszart, agyiszintet, rengeteg ilyen, és ehhez hasonló képet talál, amit az illetők először saját magukról raktak fel közösségi oldalakra (iwiw, myvip). A képek nagy része megérne egy nyomozást: pl putriban milliókkal/kilós aranylánccal, fegyverekkel, kardokkal, és a fentihez hasonló, amúgy igen, rasszista szöveggel.
De persze most én is rasszista leszek, mert ezt leírom. Mert ugye kétszázezer szavazóról van szó...
5/7 anonim válasza:
Természetesen ez is rasszizmus. Ilyet bármelyik népcsoportban találsz. Senki nem mondat, hogy nincsenek rasszista cigányok, ez a példány pl. az. Ráadásul elég tuskó is, már ha csak a helyesírását nézem, hogy másról ne is beszéljek,
6/7 anonim válasza:
Ha ő csinálta magáról a képet, akkor igen, elég rasszista szövege van. De hát ők sem jobbak nálunk, közöttük is sok butus rasszista van.
7/7 anonim válasza:
Egyébként a felháborodásodról, ez egy képzetlen kölyök. Ha tanult politikusok rasszisták, az sokkal inkább kellemetlen. Engem ez szokott felháborítani. Nem azért mert néha nem félek esténként, hogy kirabolnak, hanem mert múltkor egy színmagyar rabolt ki, azóta "tudom", hogy minden magyar bűnöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!