Ki az "átlagember"?

Figyelt kérdés

Annyiszor hallom, hogy az "átlagemberek" meg ilyesmi, tulajdonképpen KIK AZOK? Léteznek "átlagemberek" vagy olyanok, mint a pirézek, senki nem akar hasonlítani rájuk, de mindenki tudja a szíve mélyén, hogy nem is léteznek...

Esetleg ha egy átlagember beírna ide, sokat segítene. Én magam például nem vagyok átlagos, inkább különleges, egyéni, fantasztikus embernek tartom magam.

2013. febr. 7. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én átlagos vagyok, és szürke. Valamint kispolgári.
2013. febr. 7. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már az apukám is átlagember volt, meg az ő apukája is.

Nálunk ez ilyen családi tradíció.

2013. febr. 7. 20:48
 3/6 A kérdező kommentje:

Ti vagytok azok, akik a 4-6-oson bámultok magatok elé olyan világvége arccal, és a kocsiban túrjátok az orrotokat?

Olvastok a vécén? Fehér a zoknitok?

2013. febr. 7. 20:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha túrnánk az orrunkat, akkor már lenne egyéniségünk, taplók lennénk. Szóval nem.
2013. febr. 7. 20:52
 5/6 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Én!

Az orromat csak bringán túrom!A vécén csak Jakob Böhmét és René Guénont olvasok!Fehér zoknit pedig csak strandon hordok!

2013. febr. 7. 21:11
 6/6 yuda ***** válasza:

Nincs olyan, hogy átlagember, sőt semmiben nincs átlagos.

Statisztikáknál szoktak vizsgálni bizonyos dolgokat, de az csak egy bizonyos szegmenset vizsgál.

Pl. a 180- és 190 centiméter magas emberek, vagy a 80-100ezer ft os jövedelműeket, vagy pl. mikor átlagjövedelmet számolnak és kihozzák hogy 150 ezer ft az átlagjövedelem. Ez pl úgy jön ki, hogy legtöbb 80ezer ft-os jövedelmű és van néhány, aki 500ezer ft-os. Ezt összeadják, átlagolják és kijön egy fals eremény és elnevezik átlagosnak, pedig olyan nincs.

Átlag magyar ember 168 cm magas. Ez azt jelenti, hogy legtöbb ember ekkora? Nem!

Legtöbb ember 160 cm-magas, de némelyikük 180 felett és átlagolják.

Lehet valakik rendelkeznek bizonyos azonos tulajdonságokkal-mondjuk hasonlóan bámulnak a villamoson -és ez azonos, de az életük összes többi területe egészen különböző.

U.i. A példákat hasraütésre írtam, elmém szüleményei, nem tartalmaznak pontos adatokat, tényleg csak példák :D

2013. febr. 7. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!