Miért idegesitenek a fiúk?
nem azért csinálják mert utálnak, hanem mert mi fiúk élvezzük azt, amikor egy hirtelen haragú embert fel tudunk idegesíteni. ne legyél merev és mogorva, próbáld értékelni a poénjaikat, és ne úgy gondolj erre hogy "ezek a szemetek megint piszkálnak", hanem úgy, hogy azért csinálják, mert kedvelnek, és a barátjuknak tekintenek.
viszont ha láthatóan rosszindulatból teszik, akkor más a helyzet. ezt abból lehet észrevenni, hogy gúnyosan nevetnek rajtad, lökdösnek, alpárian beszélnek rólad miután feldühítenek és csúnyán méregetnek. ilyenkor a legjobb megoldás az, ha görbe tükröt mutatsz nekik pl. mentost raksz a kólájukba úgy, hogy akkor essen bele amikor lecsavarják a kupakot, stb...
ha nem válik be, szólj egy tanárnak. ha nem érdekli őt vagy tehetetlen, akkor van egy egyszerű megoldás :D :
barátkozz össze az osztály egyik "köztiszteletben álló" tagjával, és ha idegesítenek, akkor kérd meg, hogy szóljon rájuk. (nálunk ez a tag én vagyok, ha az egyik "csajhaveromat" piszkálják, reflexből odaszólok, és mivel köztudottan jó boxos vagyok, mindig abbahagyják :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!