Cosplay barana hajú lányoknak?
Előre is köszönöm a kedves segítséget :) ( aki csak beszólogatni akar annak előre szólok: nem nagyon érdekel mit írsz.
Egy olyan karaktert keresek aki lehetőleg lány, és barna haja van. Olyan vállig érő még jó :) Vékony , és a ruhája sem kerülne olyan sokba ( nem akarok rendelni ) Yui cosplay-em már meg van, ahhoz hasonló karaktereket keresek( az se baj ha piros a haja, maximum befestem) Vékony vagyok olyan 166 cm körül, barna haj és kék szem :)
előre is köszönöm : )
itt egy adatbázis, beállítod a paraméterek hogy barna haj, vállig érő és lány, aztán kidobja az összes ilyen karaktert
Ő.. no offense, csak kívàncsi lennék mi is ez a Cosplay.
Tudom, létezik google, de gondolom te jobban vissza tudnàd adni a dolgot , kedves kérdező.
Némi-elhanyagolhatò-fogalmam van csak a dologròl. Amolyan "cukisàgra" épírő női stilusirànyzatnak képzelem jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!