Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A lányoknak miért nem kell...

A lányoknak miért nem kell egy szép, módosnak mondható, kedves fiú?

Figyelt kérdés

Nem bírok rajtuk elmenni, nekem a mostani ország helyzetéhez képest, jó keresetem van, arany nyakláncot és pecsét gyűrűt hordok, mégis csak beszélgetésig jutok el velük, meg ritka amikor több ideig tartjuk a kapcsolatot

Miért nem kell nektek egy olyan ember, aki annak ellenére hogy szereti a jó komfort érzetét kelteni, és megadna nektek jócskán mindent, de ami a pláne hogy nem nagyképű és igenis helyén van az esze, és nem is vagyok cigány

Én már gondoltam arra is hogy félnek velem barátságon túl menni

25 éves vagyok egyébként

2012. nov. 22. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy még csak nem találkoztál a megfelelővel :)

Viszont az is lehet, hogy zavarja őket az anyagi helyzeted.

Van egy fiú, akit ismerek, nem járunk, de történt köztünk pár dolog, de a lényeg, hogy ő sokkal jobban áll anyagilag, mint én. És ez néha zavar, nem is tudom pontosan miért :D

Mondjuk azért ez nem áthidalhatatlan akadály.

Szerintem próbálkozz tovább, de ne erőltesd azért. Ne gondold azt, hogy senkinek nem kellesz, olyan nagyon nagyon ritkán van csak! :D

2012. nov. 22. 22:25
 2/12 tetro ***** válasza:
64%

-nem kellene olyan aki cigányozik

-nem kellene olyan aki pecsét gyűrűt hord

-nem kellene olyan aki nem bír elmenni

-nem kellene olyan aki olyat mond hogy szereti a jó komfort érzetét kelteni

2012. nov. 22. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

én pl. leszarom a pecsétgyűrűdet, meg az arany nyakláncodat. a stílusod, kisugárzásod jobban érdekelne, valószínűleg dehogynem vagy nagyképű, csak mindenáron bizonygatod az ellenkezőjét. pl. ez, hogy "szép, módosnak mondható, kedves fiú", már eleve gyanakvásra ad okot.

mi az a "szereti a jó komfort érzetét kelteni"? hogy látszik rajtad, hogy tele vagy pénzzel?mert akkor keress ilyeneket, nekem se jönnél be így ismeretlenül se.

2012. nov. 22. 22:44
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Tudod az a szomorú, hogy nem látod magadat, és nem veszed észre, hogy miket írtál itt magadról.

Ha ilyen az életben is a mentalitásod mindenki ki fog kerülni. Ha lesz aki nem, abban sem lesz köszönet.

Szerintem te nem is hiszed el, ha valaki megmondja neked ezeket. Pszichológussal kellene beszélned, talán ráébresztene arra, hogy mi taszítja el tőled a lányokat.

Ha most itt megsértődsz és nem gondolkozol el azon, hogy miért is írunk ilyeneket, akkor menthetetlen vagy.

2012. nov. 22. 22:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
hát, jogos! egy pecsétgyűrűhöz igazán dukálna már egy nő :D
2012. nov. 22. 22:53
 6/12 A kérdező kommentje:

Amit írtam magamról az az őszinteség, mi az hogy hangoztatom hogy tele vagyok pénzzel? Ugyanolyan ember vagyok mint Te, miért ne hordhatnék olyat amiről látszik hogy kicsit több pénzbe kerül? Én nem veszekedni és hallgatni jöttem ide, mert jelenleg páran ezt próbáljátok kihozni a normálisan megfogalmazott kérdésemben

Másik az hogy, mi bajatok van azzal hogy egy magamfajta érdeklődik egy olyan lány iránt aki mondjuk nem olyan telhetős, bármennyire hihetetlen nem hordom fent az orrom mert nem vág földhöz a pénz

Nem értem miért vagytok ilyen gonoszak velem, mindig hangoztatjátok hogy "kedves, ápolt, jól szituált, segítőkész, megbízható" fiút kerestek erre nekem estek hogy foglalkozzak a magamféle lányokkal

Nagyon elszomorított hogy ennyire lekezelőek vagytok itt is, és az életben is csak ott nem mondjátok meg

2012. nov. 22. 23:02
 7/12 anonim ***** válasza:
A pecsétgyűrűt,aranyat nem szeretem a pasikon személy szerint.Ez még nem is jelenti azt hogy sok pénzed van.Egy jó kocsi kell,lakás,magabiztosság,egyből nyert ügyed lesz:D Lehet hogy unszimpátiát váltasz ki a nőkből,de hogy miért,ezt így neten keresztül nem lehet megállapítani.Vagy nem jó alanyokat választasz,ez is lehet.Nem kell rágörcsölni a keresésre,úgy könnyebben betoppan valaki az életedbe.
2012. nov. 22. 23:46
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

Hat itt az elottem levok probaltak utalgatni lightosan..de Te nem erted tovabbra sem.hmmm

en mikor meglattam a kerdest, oszinte leszek, egybol az futott at az agyamon..tejoeg!itt egy ontelt figura aki nem erti, hogy az onteltsege miert oly vissszataszito? gondoltam megnezem jobban a kerdest, hat amikor pecset gyuruig jutottam, felkialtottam csak ugy magamban nini! itt egy ujabb netes hencego "alomferfi"!!!

Csak beszelgetesig jut el veluk...nicsak ez se egy sexis kisugarzasu himnemu lehet, a penzevel sajna nemhogy baratnot , de meg valami flortot sem kepes kicsikarni.Mar majdnem kezdem sajnalni is szegeny embert...de aztan odaig jutok az olvasasban...egy olyan jo ember! Nahat ismet talaltunk egy magat JO EMBERNEK tarto egyedet.ezt jo tudni, koszonjuk az informaciot, most mar teljesen biztosak lehetunk benne , hogy az emberunk JO! ertitek? jo!!! fura is lenne azt irna hat csajok ritka szar ember vagyok...aztan szinten nem erti kedves kerdezonk: hisz o "megadna mindent", de ez a minden nem kell senkinek?! mifene! Ezek a mai lanyok! Es az emberunk meg okos , hisz helyen biza az esze. Es meg azt is bevallja nekunk nagy szemermesen o nem cigany, felreertess ne essek emberek.

Itt egy talpig becsuletes derek magyar fiatalemberrol van szo! hova lettek a penzre meno magyar k.@vak? ehhh

nem jo ezeknek a noknek semmi.Nem is ertem.Fura egy vilag nemde?

Szoval a tanulsag a penzed nem minden , meg az se sokat er minek tartod magad, ha masoknak ez valahogy nem akar feltunni!

Szoval

2012. nov. 22. 23:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

utolsó hozzászóló mindent elmondott, és nagyon jól :D figyelj, kérdező, ebben az öt mondatban háromszor sikerült leírnod, hogy nem vagy csóró, de ezen kívül semmi érdemlegeset nem tudtunk meg rólad, csak azt, hogy nem vagy cigány. engem például a pénz nem érdekel, mert nekem is van, az meg nem elég egy párkapcsolathoz, hogy az illető fiú nem cigány.

tisztában kellene lenned a belső értékeiddel, mert eddig csak a külsőt hangoztattad. erre szokták javasolni gyakorlatként, hogy szedj össze magadról 20 pozitív tulajdonságot, olyan is legyen benne, amit te gondolsz magadról, meg olyan is, amit mások mondtak rád. építi az önbizalmat, a jó irányba.

2012. nov. 23. 01:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Először tanulj meg írni.
2012. nov. 23. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!