A lányoknak miért nem kell egy szép, módosnak mondható, kedves fiú?
Nem bírok rajtuk elmenni, nekem a mostani ország helyzetéhez képest, jó keresetem van, arany nyakláncot és pecsét gyűrűt hordok, mégis csak beszélgetésig jutok el velük, meg ritka amikor több ideig tartjuk a kapcsolatot
Miért nem kell nektek egy olyan ember, aki annak ellenére hogy szereti a jó komfort érzetét kelteni, és megadna nektek jócskán mindent, de ami a pláne hogy nem nagyképű és igenis helyén van az esze, és nem is vagyok cigány
Én már gondoltam arra is hogy félnek velem barátságon túl menni
25 éves vagyok egyébként
Azért nem kell, mert te megvenni akarod a figyelmüket. Itt nem feltétlenül anyagi dolgokra gondolok, lehetnek elvont fogalmak is, a lényeg, hogy látszik, hogy te mindent azért csinálsz, hogy viszonzásképp kapj valamit.
Ez pedig nagyon nem határozott és férfias viselkedés. Gondolom m képtelen vagy felkelteni az ösztönöket bennük, így logikailag próbálsz hatni a nőkre. Az a gond, hogy a nőkre nem logikailag kell.
Mert ahogy neked az a logikus (mivel fiú vagy), hogyha van pénz, meg jólét, meg komfort akkor veled a legjobb lenni. Igen, logikailag ez tényleg stimmel.
Csak a nők nem így gondolkodnak. Logikai úton nem tudsz érzelmeket kiváltani belőlük. A logika meg az érzelem az 2 párhuzamos egyenes, közük nincs egymáshoz.
Amíg nem tanulod meg, hogyan hass ÉRZELMILEG a lányokra, addig veled max. csak érdekből, a pénzedért lesznek.
Sokan a megnyerő, igényes öltözködésre, a dús, hajkoronára, esetleg a nagy, kíváncsi tekintetre esküsznek. Mások úgy vélik, a sok mosolygás, az intelligencia, esetleg valamilyen izgalmas hobbi szeretete az, ami felhívhatja a pasik figyelmét. Rengeteg tulajdonságot és szokást felhozhatnánk még, ami megnyerő lehet egyesek számára, azonban ezek mind másodlagos dolgok lennének - ugyanis a csábítás első számú eszköze teljesen máshol keresendő. Még pedig önmagadban!
Sajnos igen sok ember szenved attól, hogy képtelen elfogadni önmagát. Ilyenkor nem feltétlenül a külsejével van baja, utálhatja egy-egy rossz szokását, tulajdonságát is, vagy görcsölhet a múltban elkövetett hibáin. Pedig senki sem tökéletes, akkor sem, ha meggyőződésünk, hogy rajtunk kívül mindenki az. Ez az a kérdéskör, amit illene elkezdenünk körbejárni, ha javítani szeretnénk önmagunkról alkotott képünkön, kapcsolatainkon, és nem mellesleg a társkeresésben adódó esélyeinken.
Amíg nem fogadod el önmagad olyannak, amilyen vagy, minden hibáddal együtt, addig nagyon rossz, taszító kisugárzásod lesz. Így elég kevés esélyed van arra, hogy valaki felfigyeljen rád és érdeklődni kezdjen felőled. Amint békét kötsz a benned lakozó éneddel, sokkal jobban fogod magad érezni, megtelsz pozitív energiával, ami természetesen a környezetedben sem marad észrevétlenül. Jobb hangulatban telnek majd a napjaid, többet mosolyogsz és talán többet is jársz majd társaságba, ahol új ismeretségeket kötve hamarosan akár az igazit is megtalálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!