Hová tűntek az emo-k?
Figyelt kérdés
Emlékszem,négy-öt éve minden tele volt velük.Hová tűntek?Vannak még emok?Ti ismertek emokat?Az ex-emok nem szégyellik,hogy valami olyasmit követtek,amihez valójában nem sok közük volt?2013. febr. 6. 15:30
4/13 anonim válasza:
Heló!
A pár évvel ezelőtti "emo láz" előtt is voltak emok és msot is vannak.
Te elsősorban azokra gondoltál, akik A) divatból követték B) megtetszett nekik az emo stílus és csak kinézetükben voltak azok.
Az emo irányzat ugyanis a nyolcanas évektől kezdett kialakulni.
Manapság viszont eléggé el mainstream-esedett - vagy legalábbis annak áállítják be.
5/13 anonim válasza:
Átvedletek és hipsterek lettek.
6/13 anonim válasza:
ja, hipsterek lettek, de vannak emok is, de nem a pózolós fajtábol, hanem beleolvadnak a környezetükbe
7/13 anonim válasza:
vannak még;) nekem egy csomó haverom,barátnőm az:)
8/13 anonim válasza:
régen divatból voltak sztem, ma még vannak cseppet, ha nem is akarom bevallani annyira, én akkor is annak számítok
9/13 anonim válasza:
Ugyanoda tüntek, ahova a csövesek, punkok, digok, popperek, hippik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!