15 éves fiú vok és van egy jelenség ami zavar az ami a túléretlennek pont az ellentéte(az se jó) deamikor 13 14 15 évesek fiúkláyok totál játszva a túlkomolyt nyáladdzanak hogy pölö:te vay az életem a mindenem nemtudok nélküled élni
jajj az szeritem tök hervasztó.. ennél még a (volt rá példa) 18 évesen újsápapírral kardozó osztály is jobb.ffélreértés ellenére CSAJOZNI LEHET csak az ienn 40 éves múltszázadi költőkhözillő nyálas fatazmagóriák a zavarók szerintem 15 évesen hülyülni haverkodni de max csajozni kell nade ez bár akik eztcsinálják azok 13 évesen(általában lányok) 20nak is kinézek meg aztmodják hoghy ez érett viselkedés de ez ikább tulfejlett.
bemutatom azt a két dolgot amit hiányzott a kérdésedből:
[ ] [ , ]
pontnak és vesszőnek nevezik őket.
2013. febr. 5. 16:37
3/12 anonim válasza:
bemutatom azt a két dolgot amit hiányzott a kérdésedből:
[ . ] [ , ]
pontnak és vesszőnek nevezik őket.
2013. febr. 5. 16:37
4/12 anonim válasza:
Értelmetlen, de értem. Vannak egy páran ilyenek.
Én mondjuk 16 éves vagyok de 13 éves korom óta a párommal / férjemmel / vagyok.
2013. febr. 5. 16:40
5/12 anonim válasza:
4-es a nagy öreg :)))
kérdező, az első sorod végén feladtam a küzdelmet a megértéssel
2013. febr. 5. 16:43
6/12 anonim válasza:
Nem értem mért írod ezt, de én 13 évesen jőttem ösze a párommal és nem írogattam ki ilyt.
2013. febr. 5. 16:44
7/12 anonim válasza:
Engem ez a jelenség idegesít: nem tudsz helyesen írni???
2013. febr. 5. 16:46
8/12 anonim válasza:
Szerintem is megérthető, bár nem kis kihívást jelent. Hogy miért csinálják? Mert az érettség fogalma alatt valószínűleg mást értenek, mint te. Nem a korukhoz mért fejlettségi szintet akarják elérni, hanem a minél idősebbekét. Tudod, aki felnőtt módjára viselkedik, sugároz egyfajta tekintélyt, mivel annak kelti érzetét, hogy képes önállóan megállni a lábán, egyszóval független. Ne mondd, hogy nem hangzik "menőnek"!
2013. febr. 5. 17:11
9/12 anonim válasza:
Engem az a jelenség idegesít, hogy kiskamaszok brutálisan rossz nyelvhelyességgel és érthetetlen fogalmazással baromságokat kérdezgetnek. Tudom én vagyok a bolond, hogy végig olvastam, de már kíváncsi voltam van-e értelme. Hát...nincs. Tanulj inkább nyelvtant!
2013. febr. 5. 17:25
10/12 anonim válasza:
15 évesen nem kell költőkhöz méltóan fogalmazni, de alapfokon már illene beszélni az anyanyelved!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!