Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A székelyudvarhelyiek mind...

A székelyudvarhelyiek mind egy kicsit bolondok?

Figyelt kérdés
...Végül is engem nem zavar, mert általában nagyon vagány arcok, de már többször felmerült bennem a kérdés, vajon nem-e kicsit mind bolond...
2013. febr. 4. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:

mind...és azt a viccet ismered, hogy.

Egy autós megy az M5-ös autópályán és rádiót hallgat:

"Vigyázzanak, egy őrült a forgalommal szemben halad az M5-ös autópályán!"

Mire a sofőr:

"Egy?! Mind!"

2013. febr. 4. 14:44
 2/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Ösméred mindet? Vagy miből vontál le ilyen messzemenő következtetést?
2013. febr. 4. 14:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát igazad van, végül is nem ismerem, ezért is kérdeztem. Hát gondoltam egy próbát megér egyszer élünk ide is megkérdezem meglátjuk.

De szerintem a bolondság nem negatív kategória mert a bolondoknak nagyon jó humoruk van nem?

2013. febr. 4. 14:52
 4/7 printyoke válasza:
75%
Nem a székelyudvarhelyiek bolondok, hanem a székelyek. Ezt érsd jó értelembe.
2013. febr. 6. 20:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Jó, ezzel egyetértek, de össze se lehet tenni őket akkor se más székelyekkel, mert valahogy nagyon hamar lejön, hogy na ő biztos udvarhelyi.

De ezt nem rossz értelemben mondom én sem, udvarhelyieknek van a legjobb humoruk, bár aki nem udvarhelyi, az nem mindig érti. És akkor nem ő nevet, hanem őt nevetik ki, dehát így megy ez, nem lehet mit tenni :)

2013. febr. 6. 21:34
 6/7 printyoke válasza:
Voltál Székelyudvarhelyen, hogy ezeket irod?? :)
2013. febr. 7. 09:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod, előfordult párszor...
2013. febr. 7. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!