Miért mondja azt mindenki, hogy ne költözzek haza Magyarországra? Nem értem miért tartják rossz helynek. Vagy én nem ismerem eléggé a saját hazám?
Gyere haza!!! Költözz haza!!! A családi kötelék sokkal fontosabb mint 'egyetlen új kötelékféle, aki érted semmi áldozatoz nem képes hozni' azaz a fél-angol-inkább-angol magyar barátod. Nem is magyar ő, ha nem szereti ezt a gyönyörű országot, Magyarországot.
Teljesen megértelek, mert én is külf. élek (még) Dél-Németo. ban. nekem is van diplomám, és most már otthon is kapok szerintem munkát angol-némettel, így 1 hónap mulva hazaköltözök! :) Otthon már jobb a helyzet, javulnak a gazdasági mutatók, és mégjobb lesz, olvastam a portfolion.
Otthon a diplomások 90%a (statisztikai adatok alapján) 6 hónapon belül kap munkát!!! SSC -kbe mindenkit felvesznek! (shared service center)
Az angol nagyon nagy előny!!!
Leírtad a kulcsszót is: "gyűlölöm ezt az országot" el is hiszem, Angliában: génmanipulált a kaja, zölds. gyümölcs, sz*r az idő, esik esik, malacpofik az emberek, az Egy Fos Hely, különben meg Anglia le van írva: Hitelminősítők is sorra leminősítik, nem megy már nekik olyan jól. Német hegemónia alakul itt ki, az angolok lemaradtak, csökken a gazdasági súlyuk, munkalehetőségekben is,
És hallottam már lengyelektől: Nem olyan jó már ott élni. Jönnek ide helyette a lengyelek.
Még a fociban is: Sehol se volt a BL en az angol foci!!!
Kedves utolsó, ha már a focinál tartunk, azért ide sem érdemes jönni.
Kérdező: én, a magam részéről, abban a pillanatba, ahogy lehetőségem lesz, húzok innen. Nem tervezem 67 évesen is a lakásom hitelét fizetni, illetve minimálbérre bejelentve dolgozni, mert a kedves főnöknek úgy kényelmesebb, ezért én a helyedben haza sem jönnék. De ha te úgy gondolod, hogy haza akarsz jönni, akkor gyere haza. Ha meg vissza akarnál menni, akkor visszamész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!