Mesélnél valamit magadról?
Embereket teljesen kiismerni?- szerintem nem lehet, azt tudod róla mit szeret, mit nem szeret a stílusát, esetleg a titkait de ahhoz, hogy teljesen kiismerdd, ahhoz szerintem az ő fejével kéne gondolkodni, mert azt csak ő tudja, hogy mit akar valójában, mit szeret mert sokszor más az amit mondunk és érzünk.
Igen én is így vagyok ezzel az otthoni beszélegetésekkel, nem meremelmondani mert azaz enyém, az én "titkom", sokszor nagyon jó lenne kiönteni a szívem de úgysem hallagtnának meg lehet, hogy ki is nevetnének, de haakarod itt kiírhatod magadból vagy írj privit.
21:12- es válaszoló
Kívánom, hogy sikerüljön és jó, hogy ilyen határozott vagy. Ez nagyon jó tulajdonság.
Régi a kérdés, de válaszolok rá, legalább kicsit "kimosom a lelki szennyest" :DD
Szóval régen is szigorú voltam magamhoz, de az utóbbi fél évben ez annyira jellemző volt rám hogy egy alakuló párkapcsolatot teljesen tönkretettem mielőtt még elkezdődhetett volna. Ennél fogva télen depressziós lettem, folyton csak magamat ostoroztam, aztán kiderült hogy feleslegesen aggódtam, még lehetett volna köztünk valami. De az is kiderült hogy azt a bizonyos valakit nem annak hittem aki valójában, nyitott felém, és ezzel romlott el minden. Mert most jöttem rá hogy magányomban csak azt akartam hogy valaki szeressen. Bővebben nem fejteném ki, lehet hogy homályos a story de a lényeg az hogy tanultam a leckéből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!