Hogyan legyek népszerű az új sulimba?
Figyelt kérdés
A barátaim sokkal népszerűbbek nálam..nekik sok fiú/lány barátjuk van megminden..szóval jófejnek kell lennem ahhoz hogy népszerű legyek..sajnos engem szerintem már beskatujáztak a suliba..de jövöre másik iskolába fogok járni és ott népszerűvé akarok válni hogyan barátkozzak majd az emberekkel? arra képtelen lennék pl. hogy csak úgy odamegyek hozzájuk o.O lécci segítsetek :ss!2013. febr. 3. 17:23
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha te a népszerűséget tanulni akarod, és nem magadtól, simán vagy népszerű, az általában fordítva sül el, vagyis utálni fognak. Az a jó, ha valaki természetesen, magától értedődően népszerű, pld. azért mert vagy humoros, vagy kedves, vagy mindkettő együtt...
2/4 anonim válasza:
Hali
Elösször is minden hülyeségben érdemes benne lenni. Legyél nyitott, mosolyogj és ne tedd zsebre a kezed! Mindig lássák a kezed az jót jelent. Olvass rengeteg viccet ,hogy legyen jó humorérzéked.
A népszerűség magától jön. Én dagi gyerekként is népszerűnek számítottam főleg a lányoknál ,de a mai napig nem értem mitől...
Sok sikert! Mosoly, tenyér mutatás ,ha beszélnek mosolyogj bólogass!
3/4 anonim válasza:
Tudom, persze szar a helyzeted, meg minden, de ne másokra akarj hasonlítani. Sokkal rosszabb csalódni valakiben, aki megjátsza magát. Ha eljátszol valamit, ami nem te vagy, az emberek idővel csak csalódni fognak benned, hiszen hiába játszod el, benned jelen pillanatban nincs meg az a plusz, ami azokban, akikre irigykedsz, igen. Ezt nem lehet tanulni. Azt mondom: inkább utáljanak azért, aki vagy, de merd felvállalni, mert akik így megkedvelnek, valóban téged fognak kedvelni, nem egy álarcot. Egyszerűen látszik az emberen, ha tájékozott, művelt, és képes elfogadni saját magát. Elsősorban magaddal nem vagy kibékülve, és ezt vetíted ki a többiekre >> ezen kell változtatnod. Ha sikerül elfogadnod magad, megváltozik a kisugárzásod, és meglátod, akaratlanul is magadhoz vonzod majd az embereket. Ez egy olyan csata, amit magaddal kell megvívnod, de, ha kérdéseid vannak, szívesen segítek pm. 21/L
4/4 A kérdező kommentje:
köszi:P:)
2013. febr. 11. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!