Milyen a Tumblr-m? Mit kell rajta javítgatnom és hogyan lehet népszerű?
Figyelt kérdés
Szeretném ha minél több ember figyelné a blogomat, de szeretném ha érdekesnek is találnák. [link] Igyekszek minél több saját elemet felrakni, (képet, szöveget, stb). Leírnátok a véleményeteket, hogy tetszik-e vagy sem és hogy miért? Örülnék neki ha a saját tumbl url-eteket is leírnátok :) Köszi :)2012. nov. 4. 16:15
1/9 anonim válasza:
Az enyém: www.bittersweetvictorian.tumblr.com
és www. lace-and-prayer.tumblr.com.
Fontos, hogy gyakran látogasd az oldaladat, legalább pár naponta, és rebloggolj/like-olj sokat; ha saját képet vagy akármit felraksz, MINDIG írj hozzá tageket (ez alapján tudják a tumblr keresőben megtalálni az adott képet. Pl. ha van egy cuki cicás fotód, írd be a tag-hez, hogy cat, cute, little cat stb.)Onnan meg már simán eltalálnak az oldaladra. Na meg ha sok blogot követsz (olyasmiket, mint a tiéd), előfordul, hogy páran visszakövetnek.
Amúgy szerintem szép a blogod, bele fogsz jönni előbb-utóbb :)
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) utólag lehet tag-elni a képeket? Bekövettelek am :)
2012. nov. 7. 18:02
3/9 A kérdező kommentje:
ja, és a tag-eket szóközzel, vesszővel vagy hogyan válasszam el egymástól?
2012. nov. 7. 18:31
4/9 A kérdező kommentje:
óh, már megvan :D
2012. nov. 7. 18:40
5/9 anonim válasza:
nagyon tetszik*-*
ez melyik téma?
6/9 A kérdező kommentje:
Hú nem tudom, mert ma megváltoztattam :S Valahonnan letöltöttem, de biztos találsz hasonlót :) Mi a tumblr url.ed?
2012. nov. 11. 21:21
7/9 anonim válasza:
egészjo :)
keepyourstandardhigh.tumblr.com
8/9 anonim válasza:
Tok jo :) szerintem szedd le a zenelejatszot mert az neha nagyon idegesitolehet :) nezd az enyem: www.snappyfck.tumblr.com
9/9 anonim válasza:
nezzetek az enyem bettykocsor.tumblr.com :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!