Nagyon ciki ha valaki falusi?
Ne hülyéskedj már!
Aki nem fogad el, az meg sem érdemel.
A normálisabb tudomásul veszi, hogy nem mindenki városi.
Megjegyzem én is falun nőttem fel. Az osztályban voltak a pestiek, a bejárósok, a koleszosok. Ez megmaradt 4 évig, de a normálisabbat nem foglalkoztatta.
Egy úgy mond "menőhöz" beugrottunk valamiért.
Nem értékmérő, hogy hol nőttél fel. A tudás annál inkább.
Nem , miért lenne az ?
Mivel ér többet egy városi mint egy falusi , SEMMIVEL .
Egyenrangúak vagyunk , mindaddig míg nincs saját keresetünk, vagy nem tettünk le valami "nagyot" és "értelmeset" az asztalra.
Ez számomra olyan kérdés mint, hogy "Nagyon ciki ha valaki szeret mesét nézni 30 évesen ? "
SZÓVAL HÜLYESÉG !!
Ne félj ilyenektől , ha valaki meg beszól ezért, érvelj mondjuk , hogy miért jobb hogy Te falusi vagy ....
Vagy pedig legvégső esetben , Szólj be neki valamit Te is :)
NEM AZ SZÁMÍT HOGY HONNAN JÖTTÉL HANEM AZ, HOGY MERRE TARTASZ ÉS HOGY MIT ÉRTÉL/ ÉRSZ EL eddig / a jövőben.
Attól még , hogy valaki falusi lehet, okos, jófej, menő, stb...
Az emberek fő problémája az ÁLTALÁNOSÍTÁS és az ELŐÍTÉLET.
Meg kell ismerni egy embert ahhoz , hogy elítéld vagy egyebek.
SZÓVAL fel a fejjel, én sem aggódtam a suliban, ez miatt mikor városba mentem suliba, De a fontos , NE HAGYD MAGAD, NE TE LEGYÉL A TÁPLÁLÉKLÁNC LEGALJA MERT KÜLÖNBEN BEDARÁLNAK.
Húzd ki magad , légy büszke arra amit eddig elértél.
És legyenek álmaid, céljaid a jövőre nézve.
-- egy 15 éves, középiskolás csaj--
Én élveztem mikor állatkertbe mentünk, és úgy csodálkoztak a kerítés mögött a tehénre, mint aki még sose látott ilyet, mert hát, nem is láttak :)
És még sok muris dolog volt, mert, hogy én voltam egyedül falusi, de ez sose okozott semmiféle kiközösítést, vagy bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!