Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az ciki hogy ha én nem csipázo...

Az ciki hogy ha én nem csipázom a mostani zenéket hanem inkább a régebbieket szeretem?

Figyelt kérdés

Míg valaki meghallgat egy Nicki Minaj-t én inkább meghalgatnám ezt 10-szer -> http://www.youtube.com/watch?v=rog8ou-ZepE

De az előbbi csak egy példa volt.Én 18f vagyok és arra szeretnék kilyukadni hogy ez mennyire számít manapság hogy ki milyen zenét hallgat?

2013. jan. 6. 14:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, még a te korosztályodban sem. Hogy mennyire számít? Kit érdekel? Az számít, te mit gondolsz. Ez formálja a te egyéni lényedet.
2013. jan. 6. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Naponta van ilyen kérdés. Nem, nem ciki, de ne várd, hogy elmondják, milyen különleges vagy tőle, mert gyakoribb, mint gondolnád.

Csak akkor számít, milyen zenét hallgatsz, ha egyébként sem kedvelnek.

2013. jan. 6. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
2013. jan. 6. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:

nem ciki. én is hallgatok pl beatlest ..meg mondjuk dubstepet is:D

sztem tök mindegy az ember milyen stílusokat és milyen kor zenéjét hallgatja, ha boldogítja:)

18L

2013. jan. 7. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!