Ismer valaki magyarul (is) beszélő japánokat?
Leginkább olyat aki itt is él és japánul nem is tud, vagy csak kicsit.
Cserediákokat, itt tanuló egyetemistákat is ismerek.
Matsuzaki Diána Sayuri
Igaz, ő félvér.
Állítólag Düki is igen jól beszél magyarul (ő koreai).
Miért, mit szeretnél velük beszélni?
Matsuzaki Diána Sayuri tud japánul?
Egyébként Düki tényleg beszél magyarul, egy ismerősöm ismeri és facebookon szoktam látni hozzászólni.
Azért érdekelt volna mert én az vagyok, és hogy kb. mire számítsak, elég sok ember írogat nekem és nem tudok-fogok mindenkivel levelezni. Ha kinti dolgokat kérdeznél arra úgysem tudok válaszolni mert itt lakom, a nyelvet se nagyon beszélem.
Egyébként meg lehet neten ismerkedni sztárokkal, nyilván nem a gagyi facebook oldalakon és chaten, a hivatalos helyeken szoktak lenni elérhetőségek, valós profilok. Gondolom ha pl. Matsuzaki Diána Sayurit akarod elérni és a Hír TV-nek írsz előbb-utóbb eljut hozzá, hacsak nem valami nagyonnagy hülyeséget akarsz tőle, nem tudom, mennyire szűrik meg a leveleket. De pl. ő nem egy világsztár, még csak nem is Erős Antónia, szerintem sokkal elérhetőbb médiaszemélyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!