Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ismer valaki magyarul (is)...

Ismer valaki magyarul (is) beszélő japánokat?

Figyelt kérdés
Nem muszálí japán legyen, lehet koreai, kínai vagy egyéb is csak ázsiai.

2013. febr. 3. 09:23
 1/8 anonim ***** válasza:

Leginkább olyat aki itt is él és japánul nem is tud, vagy csak kicsit.

Cserediákokat, itt tanuló egyetemistákat is ismerek.

2013. febr. 3. 10:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Debreceni egyetemen a japán kurzust Magyarországra házasodott japán tanárnő tartja.
2013. febr. 3. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Matsuzaki Diána Sayuri

Igaz, ő félvér.

Állítólag Düki is igen jól beszél magyarul (ő koreai).

2013. febr. 3. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért, mit szeretnél velük beszélni?

Matsuzaki Diána Sayuri tud japánul?

Egyébként Düki tényleg beszél magyarul, egy ismerősöm ismeri és facebookon szoktam látni hozzászólni.

2013. febr. 3. 19:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Az utolsónak: Azért, mert csak. Az az én dolgom, h milrt akarok velük beszélni. Amúgy nem magyarországi vagyok...
2013. febr. 4. 11:40
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként sztárokkal nem olyan könnyű ismerkedni neten, mert egy csomó kamuprofil van és a sok marha meg elhiszi, hogy sztárral beszélt.
2013. febr. 4. 11:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért érdekelt volna mert én az vagyok, és hogy kb. mire számítsak, elég sok ember írogat nekem és nem tudok-fogok mindenkivel levelezni. Ha kinti dolgokat kérdeznél arra úgysem tudok válaszolni mert itt lakom, a nyelvet se nagyon beszélem.

Egyébként meg lehet neten ismerkedni sztárokkal, nyilván nem a gagyi facebook oldalakon és chaten, a hivatalos helyeken szoktak lenni elérhetőségek, valós profilok. Gondolom ha pl. Matsuzaki Diána Sayurit akarod elérni és a Hír TV-nek írsz előbb-utóbb eljut hozzá, hacsak nem valami nagyonnagy hülyeséget akarsz tőle, nem tudom, mennyire szűrik meg a leveleket. De pl. ő nem egy világsztár, még csak nem is Erős Antónia, szerintem sokkal elérhetőbb médiaszemélyiség.

2013. febr. 4. 16:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, M. D. S. kétnyelvű.
2013. febr. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!