Ezek valóban mind magyarul beszélő zsidók? Vagy azért van némi túlzás a listában? Mert jónéhányról nem gondolnám hogy zsidó. A "na és ha zsidók" válaszokra nem vagyok kiváncsi.
Szerintem ez egy nagy kamu!
Az összes közéleti személy zsidó származású lenne? Na ne már....Látszik, hogy mezei zsidó ellenes honlap, aki gazdag, az zsidó szemlélettel. A képek alatt nem egyszer személyes véleményeket lehet olvasni, ami bizonyítja, hogy nem független tájékoztatásról van szó. Ráadásul arra nem vette az összeállító a fáradságot, hogy a személyeknek a születési dátumainak utánnanézzen, mivel sok helyen a kb. előtag szerepel az évszám előtt.
Egyébként kit nevezünk zsidónak? Az a zsidó aki "vér szerint" zsidó, abban a hitben és szokásokban él, vagy akinek a valamelyik felmenője talán zsidó származású volt?
jajj eddig azt hittem h a wikipédiáról származó infók a legtévesebbek...tévedtem
am Kérdező az egyik válaszoló által belinkelt tartalmakat olvasva szerintem van némi túlzás benne ; )
"Van rajta néhány, aki biztosan az, de alapjában véve azok kerülnek fel rá, akiket a szerkesztők nem kedvelnek."
Alapjában azok kerültek fel erre a listára akik köztudottan zsidók, vagy zsidó felmenőik vannak, illetve azok, akik a magyar nép érdekeivel ellentétes erkölcsöt képviselnek, a magyar népet lefasiztázzák, lenácizzák, belföldi esetleg külföldi sajtón keresztül arra igyekeznek, hogy a magyarságot lejárassák, egyszóval hungarofóbok.
Ha lenne ezen emberek között olyan, akire a felsorolás valamelyik része nem igaz, ezúton elnézést kérek tőle.
"nneddudgi válasza:
A lista teljesen kamu, bár vannak közöttük, akik tényleg zsidók.
Amúgy a metapédia tudvalevõen nyíltan antiszemita sõt náci..."
Ezen mekkorát nevettem!
Mindig ugyanaz a lemez: aki nem úgy cselekszik, ahogy ti zsidók akarjátok az náci meg antiszemita :DDD
Ez mekkora dedószöveg :DDD
nneddudgi: שָׁלוֹם
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!