Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet felismerni egy...

Hogy lehet felismerni egy leszbikust?

Figyelt kérdés
Ha meglátsz egy lányt/nőt, miből lehet következtetni arra, hogy leszbikus-e vagy sem? Kinézet? Viselkedés? És azon belül mi?
2009. szept. 3. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem keresel vissza, egy csomó ilyen kérdés van?

Amúgy biztosra nem tudod megállapítani, hogy melyik lány meleg, max akkor hogy ha csak lányokkal volt/van kapcsolata.

2009. szept. 3. 16:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nem láttam egyet sem
2009. szept. 3. 16:55
 3/12 A kérdező kommentje:

Biztosra nem is.

De lehetnek, SŐT biztos hogy vannak árulkodó jelek a kinézetben, viselkedésben

2009. szept. 3. 16:56
 4/12 anonim ***** válasza:
nemtudom h de általában lehet látni h melyik csapatban játszik :p
2009. szept. 3. 17:16
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Biztosan nincsenek. Lehet, hogy vannak. Rólam senki meg nem mondaná, hogy az vagyok, de vannak olyan lány ismerőseim, akiket leszbikusnak gondolnak, holott betomheterók. Biztos nincs, csak a halál...
2009. szept. 3. 18:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Van NÉHÁNY olyan leszbikus nő, aki megfelel a sztereotip leszbikus képnek, azaz sovány, rövid hajú, nadrágos-sportos, nem szűk ruhákat visel, nem használ sminket, ékszereket és semmi "nőiesnek" tartott dekorációt, esetenként szemüveges (tipikus sztereotípia a fekete keret, ami miatt Charlotte-ot is leszbinek hiszik a szex és new yorkban :D:D:D), adott esetben a mozgása, gesztusai felszabadultabbak egy átlagos nőénél - de sajnos ki kell ábrándítsalak, AZ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN semmi különbéget nem lehet általánosítani a heteroszexuális nőkhöz képest. Vannak pl. egészen nőies, "lipstick lesbian"-ek is, noha néha (nem mindig) lenézi őket az első csoport. Róluk aztán meg nem mondanád.
2009. szept. 3. 20:02
 7/12 A kérdező kommentje:

Az utolsó hozzászólónak, természetesen nem vártam, hogy valami olyan jellemzőt mondj, amely alapján 100%-ig meg lehet állapítani, hogy az illető leszbikus-e vagy sem. Ilyen természetesen nincs. Ezt én is gondoltam... tudom.

Akkor kicsit másképp:

Ha (te egy leszbikus lány vagy és) ki akarod deríteni egy lányról, hogy vonzódik-e a lányokhoz (akár mer megtetszett, akár csak úgy), de nem mersz nyíltan közeledni hozzá, mert mi van ha egyáltalán nem az, sőt, akkor mit figyelsz meg rajta? Milyen jeleket keresel?

2009. szept. 4. 13:31
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja hogy úgy... (utolsó vagyok)

Hát erről elég sajátos elveket vallok - 3 pohár bor után a nők 90 százaléka vonzódik a nőkhöz, hidd el. Sokakat már az a tény izgat, ha elmondod, hogy a nőket is szereted. Engem legalábbis e tény ismeretében előbb-utóbb még ők támadtak le, elvileg kő heteró csajok...

2009. szept. 6. 18:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Ilyesmiket én is hallottam. Akkor csak le kell itatni őket. :D

És ez a... vonzódásuk megmarad az után is, hogy kijózanodtak?

Úgy értem, hogy ilyenből kijöhet egy hosszabb távú kapcsolat is?

2009. szept. 6. 18:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, de sokaknál erősebbek a konvenciók.

Az én esetemben két példa volt hosszabb kapcsolatra, de mind a kettő nagyon lassan alakult ki, több hónapig vagy akár 1-2 évig is vibrált a dolog. Ha Neked esik valaki egy buliban, mert tudja, hogy bi vagy, az valószínűleg csak szórakozni akar, illetve kíváncsi. Rajtad múlik, hogy kielégíted-e a kíváncsiságát. De adhatod neki a legjobb csókot/legdurvább orgazmust, ha ő eldöntötte, hogy márpedig ő heteró, akkor nem fog Veled kapcsolatra lépni. Ez bizony fájhat. De ha mindketten csak jól akarjátok érezni magatokat, akkor jó jöhet ki belőle. Bár én egyre kevésbé hiszek az ilyesmiben...

Nehéz ügy.

2009. szept. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!