Néha járok Pesten, de nem olyan szimpatikus. Példálul Pécsen, vagy Szegeden sokkal kedvesebbek az emberek, mosolygósabbak. Ti szerettek ott élni? Ha lenne lehetőségetek nem jönnétek el?
Ja, és szerintem csajt/pasit is könnyebb máshol szerezni, pont a közvetlenség miatt.
Milyen kár, hogy a budapesti ember csak képeken és filmeken találkozik állatokkal, friss levegővel, csodálatos erdőkkel. Nekik ott a büdös levegő, a zaj, a tömeg és a szemét.
Csak a vidéki élettel sem érünk semmit, ha nincs munka és nincs megfelelő társaság. Valamit valamiért fel kell adni.
2013. febr. 2. 00:12
12/20 anonim válasza:
Videk? Az meg hol van?
2013. febr. 2. 00:16
13/20 anonim válasza:
"Videk? Az meg hol van?"
Pont ott.
2013. febr. 2. 00:18
14/20 anonim válasza:
Én simán, ha van jó munka és lakhatási lehetőség. Bár a sok jó ismerős, barát, na meg a családtagok messze lennének.
2013. febr. 2. 00:20
15/20 anonim válasza:
"Csak a vidéki élettel sem érünk semmit, ha nincs munka és nincs megfelelő társaság."
Pesten sincs. Szerinted miért mennek egyre többen külföldre szerencsét próbálni??? Ezzel, hogy "pesten mindenki talál munkát" csak egyesek ámítják magukat.
2013. febr. 2. 00:22
16/20 anonim válasza:
Hű de csapongnak az ellentétek.. valószínű ez soha nem fog változni.. kár, h a magyaroknak 2 országa van, a főváros meg vidék, ez az alapvető probléma.
2013. febr. 2. 00:25
17/20 anonim válasza:
Elég sötét aki általánosít és nem fogja fel, hogy mindenhol van mindenféle ember.
21/N
"vidék"
2013. febr. 2. 01:44
18/20 anonim válasza:
Kezdődik....
2013. febr. 2. 09:34
19/20 anonim válasza:
Én is inkább maradnék, de vidéket is szeretem. Hiszen imádom Pestet, a nyüzsgést, mindent, de tény, hogy a gyönyörű tájak jelentékeny hányada nem a fővárosban van. Az meg, hogy vannak vidéki ismerőseim, akikkel nem jövök ki, az én magánügyem, ettől nem nézem le a vidékieket.
2013. febr. 12. 15:57
20/20 anonim válasza:
Vidék nélkül nagyváros sem lenne csak jelzem, mert éhen pusztulnátok földek és állatok nélkül.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!