Pestiek! Nem költöznétek le "vidékre"?
Néha járok Pesten, de nem olyan szimpatikus. Példálul Pécsen, vagy Szegeden sokkal kedvesebbek az emberek, mosolygósabbak. Ti szerettek ott élni? Ha lenne lehetőségetek nem jönnétek el?
Ja, és szerintem csajt/pasit is könnyebb máshol szerezni, pont a közvetlenség miatt.
Én "vidékről" jöttem fel Pestre tanulni. Tény, hogy elég mogorvák az emberek, pláne a bérleteladók meg a villamossofőrök némelyike nagyon pokróc tud lenni, de az is tény, hogy tanulás szempontjából sokkal jobb, és több lehetőség van, mint bárhol máshol "vidéken"- bár persze, az is elég egyértelmű, hogy máshol is vannak nagyon jó egyetemek.
Mellesleg, itt ismertem meg életem szerelmét, szóval egyáltalán nem bántam meg, hogy ide jöttem tanulni, és bár a jövőbeni életem, ha minden jól megy, nem itt tervezem, egyelőre így egyetemistaként, szerintem ideális város. Nem olyan unalmas kisváros, mint ahonnan jöttem, pezsgő, mindig van valami, több szórakozóhely van, színesebb, stb.
Mellesleg én is idegenkedtem tőle elsőre, csupa beton, olyan nagy és zsúfolt... de azóta már valahogy sikerült megkedvelnem :)
"Pesten jobb, éltem vidéken is, de nagyon buta mindenki, és nincs semmi kultúra. Nem lehet külföldi újságokat kapni, és Pesten sokkal több helyes ribbanc van, mint vidéken. Vidéken csak nyanyák vannak, és hülye butikosnők. Az elit Pesten él."
Te egy hülye dedós kis pesti f.kalap vagy! Kitüntizted magad a táblás főnököddel? :D
Nem ti sz.tátok a spanyolviaszt, amúgy meg a kilfeldiek putrinak tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!