Elfogadnátok ezt, mikor más jobbat kapott?
Találtam neked 7 millióért modernet
Jó ez vicc volt kis lazításnak. :)
Gondolod igyekezhettek volna a szüleid jobban is?
van ezenkívül 3 másik lakásunk, csak az más városokban.
testvéreim is kaptak, viszont az egyik tesómé, 2 szobás, világos, teljesen új, modern, és 9 milla volt. nemhogy nekem vették volna. én érdemeltem volna meg!
Aha jó azért értenek mások is. Előfordul olyan is hogy más tesó nem "érdemli" meg akár ténylegesen akár csak úgy érezzük. Nekem pl nem tudtak lakást venni még egy a tiédnél kisebbet sem. Pl. Hogy ki alapján érdemli meg egyik gyerek azt neked/nektek kell tudni. Azért ha elmondod lehet erről is írnak majd.
Akárhogy is azért nem bánkódnék. Minden lakást fel lehet újítani és az növel az értékén. Aztán később ha hozzá tudsz csapni pár millát eladod és veszel olyat ami jobban tetszik. Másik hogy ha speckós vagy be tudod úgy rendezni hogy kellemesebb lesz mint a tesóidé. Ha akarod mutathatok rá példát régi stílusú lakásoknál.
Úgy tűnik van rá pénzetek kérdés mitől ez a különbség? Lehet kifogyott a pénztartalék? ...?
Kedves 25/26 Időpont ma 18:59!
Örülnék ha küldenél képet.
Ha tudsz költeni rá és ízlésesen akkor simán szupi lehet. Egyszerű amúgy, hajópadló, falakat egyenesíteni ha kell és festés, ablakok festése v csere, modernebb bútorok, szőnyeg függöny modern. Kb ennyi. Ahhoz hogy ízléses is legyen érdemes foglalkozni vele...
Ha engedélyezik az ablakok cseréjét akkor azt is cseréltetheted modernre, a belső/külső ajtókkal/ajtókeretekkel együtt. De a régi félét ha szépen felújítják az is tuti és annyi belefér. Azok szinte régiségek.
A régi parketta felszedése cikis is lehet nézz utána alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!