Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Elfogadnátok ezt, mikor más...

Elfogadnátok ezt, mikor más jobbat kapott?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és kaptam egy lakást, de nem tetszik. van 1 előszoba, 1 fürdőszoba, meg egy galériás szoba-konyha egyben, viszont nagyon sötét, csak egy ablak van. Igaz h közel van az egyetemhez, de na... olyan ciki, nem? ráadásul ilyen régi polgári házban van, szóval öreges a külseje. és tiszta sötét. napközben is villany kell kb. :S
2013. jan. 30. 20:30
1 2 3 4 5
 21/47 TappancsMancs ***** válasza:
Nem az baj ha nem tetszik! Hanem hogy ezt egy ajándékként kaptad. Gondolom a szüleidtől. Amúgy felnőtt ember nem hisztizik hanem megbeszéli a dolgokat. Majd lecseréled ha lesz rá pénzed. Ha meg tudjátok oldani a cseréjét az okés, bár 7m ért nincs azért akkora választék. 7m ért kb csak van akármi ami egy lakás.
2013. jan. 31. 16:57
 22/47 TappancsMancs ***** válasza:

Találtam neked 7 millióért modernet

[link]

Jó ez vicc volt kis lazításnak. :)

Gondolod igyekezhettek volna a szüleid jobban is?

2013. jan. 31. 18:32
 23/47 TappancsMancs ***** válasza:
Szüleid meg most arra gondolnak hogy hú biztos nagyon örül. (talán már akkor elkezdtek spórolni amikor még meg sem születtél)
2013. jan. 31. 18:35
 24/47 A kérdező kommentje:

van ezenkívül 3 másik lakásunk, csak az más városokban.

testvéreim is kaptak, viszont az egyik tesómé, 2 szobás, világos, teljesen új, modern, és 9 milla volt. nemhogy nekem vették volna. én érdemeltem volna meg!

2013. jan. 31. 18:50
 25/47 TappancsMancs ***** válasza:

Aha jó azért értenek mások is. Előfordul olyan is hogy más tesó nem "érdemli" meg akár ténylegesen akár csak úgy érezzük. Nekem pl nem tudtak lakást venni még egy a tiédnél kisebbet sem. Pl. Hogy ki alapján érdemli meg egyik gyerek azt neked/nektek kell tudni. Azért ha elmondod lehet erről is írnak majd.

Akárhogy is azért nem bánkódnék. Minden lakást fel lehet újítani és az növel az értékén. Aztán később ha hozzá tudsz csapni pár millát eladod és veszel olyat ami jobban tetszik. Másik hogy ha speckós vagy be tudod úgy rendezni hogy kellemesebb lesz mint a tesóidé. Ha akarod mutathatok rá példát régi stílusú lakásoknál.

Úgy tűnik van rá pénzetek kérdés mitől ez a különbség? Lehet kifogyott a pénztartalék? ...?

2013. jan. 31. 18:59
 26/47 TappancsMancs ***** válasza:
Nekem anyum alig több mint 1m-ót tudott összespórolni, és háát ez bizony lakásra. Ennyi ment. Közben rengetegszer láttam azt hogy vacsorára margarinos/zsíros kenyeret evett paradicsommal. Viszont van egy tündér anyum :D
2013. jan. 31. 19:13
 27/47 A kérdező kommentje:

Kedves 25/26 Időpont ma 18:59!

Örülnék ha küldenél képet.

2013. jan. 31. 22:12
 28/47 TappancsMancs ***** válasza:

Látni fogod az ablakokból hogy régi építésűek (T vagy kereszt alakú ablak elrendezés).

Néhány konkrét példa:

[link]

Itt az 5.,6.

[link]

[link]

[link]

[link]

Itt kicsit vegyes modern és más, itt a neked valót nézd benne:

[link]

Ha nézegetni akarsz ilyesmit akkor gugli: "scandinavian home"

[link]

2013. febr. 1. 13:48
 29/47 TappancsMancs ***** válasza:

[link]

Ha tudsz költeni rá és ízlésesen akkor simán szupi lehet. Egyszerű amúgy, hajópadló, falakat egyenesíteni ha kell és festés, ablakok festése v csere, modernebb bútorok, szőnyeg függöny modern. Kb ennyi. Ahhoz hogy ízléses is legyen érdemes foglalkozni vele...

2013. febr. 1. 13:54
 30/47 TappancsMancs ***** válasza:

Ha engedélyezik az ablakok cseréjét akkor azt is cseréltetheted modernre, a belső/külső ajtókkal/ajtókeretekkel együtt. De a régi félét ha szépen felújítják az is tuti és annyi belefér. Azok szinte régiségek.

A régi parketta felszedése cikis is lehet nézz utána alaposan.

2013. febr. 1. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!