Elfogadnátok ezt, mikor más jobbat kapott?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok és kaptam egy lakást, de nem tetszik. van 1 előszoba, 1 fürdőszoba, meg egy galériás szoba-konyha egyben, viszont nagyon sötét, csak egy ablak van. Igaz h közel van az egyetemhez, de na... olyan ciki, nem? ráadásul ilyen régi polgári házban van, szóval öreges a külseje. és tiszta sötét. napközben is villany kell kb. :S2013. jan. 30. 20:30
11/47 anonim válasza:
Micsoda elkényeztetett csemete, kivágja a balhét, hozzávágnak még egy 7 milliós lakást -.-'
12/47 A kérdező kommentje:
miért? ti örülnétek egy kicsi egyszoba-konyhás lakásnak?
mint valami börtön
2013. jan. 31. 10:22
13/47 anonim válasza:
Képzeld abba lakok, és bérlem kemény pénzekért, és örülök neki.
15/47 anonim válasza:
Ha nem tetszik menj dolgozni es berelj olyat ami neked tetszik. Ez lenne a NORMÁLIS, nem pedig hisztizni mint egy p...a.
17/47 anonim válasza:
troll a kérdező, ilyen nincs :D
18/47 anonim válasza:
Az végülis mondhatod, hogy neked a fény meg az elrendezés sokkal fontosabb mint az iskola közelsége. Megoldható e másik. Végülis el lehet adni. Minden ember más, aki valaminek örül, azzal a másik nemtud mitkezdeni. És azért az tényleg fontos hova megy haza valak mindennap. De am az tényleg mák ha valakihez hozzávágnak 1 7milkás lakást.
19/47 A kérdező kommentje:
most nem értem h miért baj, hogy nekem nem tetszik...gondolom ha lenne pénzetek ti is jobbat akarnátok
2013. jan. 31. 15:08
20/47 anonim válasza:
De NEKED nincs pénzed ha ezt is kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!