Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok nem segítenél?

Egyedül vagyok nem segítenél?

Figyelt kérdés
mindennap... azt h h azt rád bízom... de konstruktívat ha lehet...

2013. jan. 30. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
???
2013. jan. 30. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát így elég nehéz öreg.:D Mennyi idős vagy? Írjá privátot..
2013. jan. 30. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Lány vagy? Írj rám :)
2013. jan. 30. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:
hát sajnos nem vagyok lány... vmi olyat akarok h ne legyek egyedül erre kérnék ötleteket... nem kell nekem nagy társaság meg semmi abszolúte igénytelen vagyok ilyen szempontból csak valaki akivel lehet beszélgetni bármiről mert hát tudok én bármiről de tényleg... akár itt és most
2013. jan. 30. 19:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan állapot, amin csak te magad tudsz segíteni: mozdulj ki, biztos vannak ismerőseid, akikkel eljárkálhatsz ide-oda. Ha Szeged közeli vagy, akár össze is futhatunk, bár így, minden infó, legalább kor nélkül nehéz alternatívákat javasolnom, mivel változtathatnál. Ha gondolod, írj nyugodtan :) //20/L
2013. jan. 30. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!