Tényleg én vagyok a szemét? (bővebben lent)
Azt tenném, amit a 21:49es. Tényleg kockázatos, de lehet, h csak az segítene, ha megaláznád őket az osztály előtt. Amúgy más osztálytársad nincs, akár fiú akár lány, aki kiállna melletted? Mert ha te kezded a "beszédet", de aztán többen is odaállnak melléd, nagyobb hatása lehet.
Remélem sikerül tenni valamit! :)
18/l
Az ilyen szemét g*ci embereket gázkamrába küldeném
bocs de ezt le kellet írnom !
aljas r*hadékok
hát nagyon elszomorított, amit írtál, mert teljesen magamra ismertem...14-15 éves koromban engem is ugyanígy szekált egy fiú, még tettleg is, mint téged ez a három...ráadásul az a fiú az osztály főbarma volt, aki után ment az összes többi marha, mert ő volt a vagány és az ő szava szent volt... tudod, ez nem fog változni...én csak azért kaptam új lehetőséget a beilleszkedésre, mert a srác elutazott az ország másik végébe tanulni, így megszabadultam tőle....de nem hiszem, hogy neked olyan szerencséd lesz, h mindhárom elmenjen...
én csak egy dolgot tudok neked tanácsolni: menj el egy másik iskolába, hagyd ott a fenébe ezeket... tudom, hogy nehéz egy új közösséget megszokni, de sokkal jobb lesz attól, mintha még évekig bántanának ezek...nem tudom pesti vagy e vagy vidéki, ha pesti vagy, gondolom, könnyebb iskolát váltani, mert ott van sok, de ha vidéki, akkor is meg tudod oldani h mondjuk a szomszéd városba járj át...nehéz megszokni, de nem olyan szürnyű, én is 70 km-re járok be most az egyetemre vonattal....de gonolom 30 km-es körzetben bizonyára van egy másik gimi és akkor az nem olyan fárasztó még...
Jézusom. Milyen suliba jársz te? Nagyvárosi vagy kisvárosi suli? Borzasztó lehet a helyzeted..nem tudsz még tanulni sem. Velem is volt hasonló 8.-ig. A fiúk is folyton piszkáltak (persze azért nem ilyen szinten),mert nem álltam le velük. Nézd, a "barátnőid" sem állnak ki melletted, tehát nincs miért ottmaradnod. Ráadásul ahova ilyen primitív emberek járnak, az nem lehet valami színvonalas suli. Menj el, válts iskolát és hidd el,jobb lesz. Ennél már csak jobb lehet..Borzalmas úgy bejárni suliba, hogy folyton attól rettegsz, mit szólnak be (a te esetedben mikor bántanak esetleg fizikailag). Aljas mocskok. Nincs valami fiúbarátod? Bár egy kevés lenne. Figyelj, akármit csinálsz, nem fogják abbahagyni. Csak és kizárólag akkor lesz vége, ha vagy te mész el másik suliba, vagy őket rúgják ki.De a legjobb lenne, ha te mennél el, mert úgy látszik, nincsenek ott határozott és segítőkész emberek. Már nem azért, de a mi sulinkban egyszer esett egymásnak 2 lány (csak hajtépés volt), de azt, aki kezdte, kirúgták. Mi az, hogy "nem tudnak semmit sem tenni"? Ilyen nincs. Fegyelmi eljárás, feljelentés stb. Nehogy már hagyják, hogy 3 fiú bántson egy lányt. És téged ki véd meg? És ha utcán elkapnak? Jaj, menj el másik suliba kérlek, nehogy valami komolyabb baj legyen.
16L
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Apukámról azért nem írtam, mert 7 éves koromban meghalt. Rengeteg rossz ért már eddigi életem során, így szeretnék egy kicsit boldog lenni, sajnos ez most a fiúk miatt nem lehet.
Ezt "a suli után elverjük őket" dologról már volt szó:anyám mondta az igazgatónak,hogy ha a suliban nem fegyelmezik őket,akkor az jobb lenne,ha ő venné kezébe az irányítást,mire a diri csak annyit felelt,hogy az nem lenne helyes. Hozzátenném, hogy ezzel együtt két alkalommal szólalt meg a beszélgetés alatt ( a köszönés volt a másik). Hála az égnek az idén már új igazgató van,bár ezzel együtt sajnos az igazgatóhelyettest is,aki még év végén felajánlotta,hogy ha legközelebb bántanak,akkor rögtön menjek hozzá (ő ajánlotta fel az fiúk szétválasztását is,az lett volna a legjobb,mert külön még úgy ahogy normálisak,sőt akkor inkább őket nézik hülyének).
Az iskolaváltást nem szeretném,mert a sulit szeretem(tudom,hogy ezek után kicsit furcsán hangzik,de ez az egyik legjobb a városban, és nincs a közelben olyan szak amilyen nekem kell),az évfolyamból is sok jó barátom van és tanárokkal sincs bajom(az ofővel sincs,mert kedves meg jól tanít,csak egy kicsit gyengekezű)
A fiúk szüleivel (az egyik fiú anyját ismerjük, hát meg is van róla a véleményünk..) nem lehet beszélni,nem nagyon foglalkoznak a gyerekeikkel(többször hívta őket az ofő.pl.:amikor az egyik átvágta őt is meg a szüleit is,és lógott. A tisztelet se nevelték beléjük,úgy beszélnek a tanárokkal,mintha a haverjaik lennének(pl.:"tanárnő menjen már arrébb",meg amikor az új tanárnő megjegyezte az egyik fiúnak,hogy őt úgy se tudja kikészíteni,erre ő megvigyorogva a képébe vágta,hogy dehogynem).
Az osztály elé való kiállás nem hiszem, hogy beválna, hasonló volt azon a bizonyos osztályfőnökin,de sokan inkább viccesnek gondolták a fiúkat. Igaz az osztályból pár ember mellettem áll(ők nekem adnak igazat),de jó páran a 3 hülye mellett van(a nagy részük fiú,akikkel azelőtt jóba voltam,de most elkezdtek utálni maguk se tudják miért is,de mivel a többiek,ezt csinálják,kis majomként utánozzák őket...). Abba igaza volt az ofőnek, amikor egyik beszélgetésünk kapcsán megjegyezte, hogy egyesek nagy éretlenek és befolyásolhatóak. Ő mondta azt is,hogy próbáljam a „jóérzésű” lányok társaságát keresni(itt a barátnőimre gondolt),így az egyik barátnőmtől megkérdeztem, hogy miért ilyenek velem(a barátnőim),akkor meg azt mondta,hogy nincs semmi (ahhoz képest,hogy már a köszönésemet se fogadják) és amikor mondtam,hogy rosszul esik,amit a fiúk csinálnak,akkor meg azt, hogy tudod milyen hülyék(ő viccesen hülyének gondolta őket,mert amikor nem piszkálódnak,akkor ők az osztály bohócai,pedig szerintem egész más a bohóckodás és az, amit művelnek). Más is csodálkozott, hogy már nem beszélünk, többen kérdezték, hogy összevesztünk-e, mert addig mindig egymás mellett ültünk az órákon, szüneteket végig beszéltük, stb.
Lehet,hogy hülyeség,de én mégis szeretném valahogy helyrehozni a dolgokat,hogy újra jóban legyek mindenkivel (persze a 3 fiú kivételével,mert őket utálom)még ha már nem is lesz olyan,mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!