Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok a szemét?...

Tényleg én vagyok a szemét? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Minden márciusban kezdődött, amikor is az egyik fiú osztálytársam elkezdett piszkálni állítólag amiatt, mert reggel, amíg nem ért be a suliba akkor odaültem a helyére (máshol nem volt már hely),hogy mögötte ülő barátnőimmel beszélgetni tudjak. Összevesztük, mert eléggé durván beszólt, ordítva szidta anyámat, és a székével fejbe akart vágni, de én meg nem hagytam magam, erre az egyik jó barátja meg odalopódzott mögém és kirántotta a széket alólam, úgy,hogy kis híján hanyatt estem. Sajnos attól a naptól kezdve egy 3. fiúval összeállva álladóan engem piszkáltak, először csak szóban (mintha csak ez lett volna az egyetlen szórakozásuk,még volt,hogy órán is), később aztán már tettekkel is (Miközben tanultam,az egyik odajött hozzám és beleböfögött a fülembe,meg ráült a padomra és odaszellentett, de olyan is volt,hogy amikor beszéltem a barátnőmmel odajött,hozzám és hirtelen pofon vágott,amikor másodszorra meg akarta tenni,lefogtam a kezét és megkérdeztem,hogy minek csinálta,erre az volt a válasz,hogy,azért mert „néztem”.. A barátnőimhez már oda se tudtam menni, mert állandóan ott voltak,és amikor később is oda próbáltam menni hozzájuk lefogtak,mert szerintük,én állandóan követem a lányokat,ha mégis sikerült két szót váltanom velük,akkor meg már őket is piszkálták (így sikerült elérni,hogy eltávolodjak tőlük). Megkérdeztem az egyik fiút, aki az egész piszkálást kezdte, hogy mégis miért utál ennyire, ő csak mosolygott. Később az egyik osztálytársunk is megkérdezte,(mert már őt is zavarta, hogy álladóan szekálnak) erre neki se akart válaszolni, majd kinyögött egy olyat, hogy, azért mert álladóan a helyén ülök (holott már rég nem is mentem a közelébe).. Az ofőnél négyszer voltam,(mondta, hogy menjük hozzá, ha bármi gond van) már ő is ki volt készülve a 3 fiú viselkedése miatt (másokat is piszkáltak,és őt se tisztelték), azt mondta,hogy majd elintézi. Hát nem tette. Amikor anyámnak otthon elmondtam a történteket, bementünk a suliba beszélni az igazgatóval,ő sem csinált semmit,csak azt értünk el,hogy osztályfőnökin az ofő úgy dobta fel a témát,mintha az egész osztály utálna engem és az egyik barátnőmet,és hogy nem tudunk beilleszkedni(Ha nem tudnék,miért volt az,hogy márciusig nem volt semmi gond? Addig sok barátom volt, mindenkivel jóban voltam.). Ekkor megkérdezte az ofő,hogy mi bajuk velem,erre akkor azt találták ki,hogy azért ilyenek , mert nem válaszolok,ha kérdeznek,(ezt okkal tettem,mivel akkoriban heteken keresztül mindennap nap eljátszottak,hogy szóltak, én meg amikor odafordultam,akkor meg jött a „ne bámuljál” meg a „mit nézel”),bárki más kérdezett,én mindig válaszoltam. Az ofő szerint ez egy ördögi kör, miszerint én azért nem válaszolok, mert piszkálnak,ők meg azért piszkálnak,mert nem válaszolok. A végén még én lettem a bűnös (bár az ofő úgy nyilatkozott, hogy mindkét fél hibás). Óra után meg odajött az egyik fiút és megkérdezte, hogy ha anyámnak el tudom mondani, akkor neki miért nem, bezzeg én már hányszor próbáltam...és ezek után tovább folytatták a szekálást,és már olyanokat csináltak,hogy a 2 fiú megfogta a 3.-at és tiszta erőből hozzám lökte,a srác meg belekönyökölt a mellembe,de úgy,hogy egész nap fájt. (3 fiú 1 lány ellen, hát nem sportszerű?És ha rákos leszek?) Anyám ezen megint kiakadt és beszéltünk az igazgató helyettessel, akinek szintén tele volt a hócipője velük. Az igazgatóh. Az javasolta, hogy szedjék szét a fiúkat külön osztályokba,mert úgy mind a tanároknak,mint nekünk jobb lenne. Az ofő nem akarta (sztem amiatt,mert mi vagyunk az 1. osztálya és nem akart szégyenbe maradni,ráadásul az egyiknek rendőrfőnök,a másiknak orvos,a harmadik meg tanár a szülője,tehát vannak kapcsolatok,így az én egyszerű bolti eladó anyám nem tud szembe szállni velük), azt mondta maradjon minden így,és,hogy majd a nyár alatt megváltoznak . Itt az ősz és sajnos ugyanolyanok maradtak, és úgy érzem a nyári szünet alatt történhetett valami,mert tegnap is meg ma is próbáltam beszélni a „régi” barátnőimmel,de ők úgy viselkednek,mintha valami rosszat tettem volna, a fiúkkal pedig feltűnően kedvesek. Nem értem, miért lettem én a szemét? Most már tényleg ellenem fordították őket. Mit csináljak? (Köszönöm, hogy elolvastad!) 16/L
2009. szept. 2. 18:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
35%
Mindenkivel lehet beszélni, csak próbálkozni kell.
2009. szept. 2. 19:07
 2/16 anonim ***** válasza:
71%
Gázpisztoly, vipera. Tapasztalatból beszélek.
2009. szept. 2. 19:35
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
Deblilek, ha egy lánnyal kötözködnek, nincs ötletem mit kéne tenned. Én személy szerint a sz@rt is kiverném belőlük, de neked nem tudok mit mondani.
2009. szept. 2. 19:38
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Pofánba**nám őket legszívesebben. De nem tudok sajnos segíteni neked :( Egy lánnyal ki mernek kezdeni hárman. Patkányok, vagy inkább apró férgek. Undorító az ilyen.

22/F

2009. szept. 2. 20:05
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Tapló bunkók, 3 fiú 1 lány ellen. Még nem nőttek fel. Elgondolkoznék azon is, h eddig akit barátnőmnek/barátnőimnek hittem, vajon miért nem álltak mellém, és védtek meg...(?) Ha meg a srácoknak ilyen szüleik vannak, akkor igazán meg tudnák őket nevelni, talán a szülőkkel kéne beszélni. Ha az én gyerekem csinálna ilyet egy lánnyal, biztos h addig ütném míg bocsánatot nem kér. Csak nevelés kérdése az egész.

azt tanácsolom keress rendes barátokat, és tegyél úgy, mintha ott sem lennének. Már amennyire ez megoldható. 21/L

2009. szept. 2. 20:11
 6/16 anonim válasza:

Szia

Szerintem keres masik sulit.

2009. szept. 2. 20:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

helló! szerintem itt lennénk páran, akik megcsapkodnák azokata a fiúkat, este, valamelyik félreeső utcán

hihetetlen, hogy az igazgató nem csinál semmit!

de tényleg segítenék

amúgy, ha tényleg pofonvágtak, akkor rendőrség, ők talán csinálnak is valamit

2009. szept. 2. 20:39
 8/16 anonim ***** válasza:

Nehéz helyzetben vagy, szegény te!

Vagy te mész át másik osztályba, vagy a legradikálisabb, hogy iskolát váltasz. Jobb egy másik suli, mint még két évi szekálást eltűrni.

Ha legközelebb megütnek, jelentsd fel őket testi sértésért.

Édesapád, bátyád nincs? Ha a tanár és igazgató nem segít és őket küldeném rájuk, külön-külön mindegyikre. :)

2009. szept. 2. 20:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Annak még lehet esélye, hogy a szüleid nem a láthatóan impotens iskolavezetésnél reklamálnak, hanem a fiúk szüleit keresik fel, hogy elmeséljék, miket is tesznek a drágalátos fiacskáik. Hátha azok normálisak, vagy legalább ez már nekik is sok és akkor ők elég jól tudhatják kezelni a helyzetet.

A rendőrségi feljelentés végső megoldásként jó lehet, arra már jó valószínűséggel az iskola is lépni kényszerül, hogy elkerülje a blamázst, de sajna benne van a pakliban, hogy rád üt vissza, és rád kenik.

Amit még tenni lehet, és talán lehet valami eredménye, de nagyon sok bátorság kell hozzá: kiállni ellenük nyíltan.

Amikor legközelebb 3an neked mennek az osztályban, akkor jó hangos hangon, hogy mindenki hallja, rákérdezni, hogy 16éves fiúként tényleg ez életük legnagyobb szórakozása, hogy 3an egy darab lányt csesztetnek. Hogy ehhez aztán tényleg rohadt nagy gerinc és tökösség kell, hogy 3an egy lányt, hogy ez igen, tökös csávók vagytok aztán igazán. Meg ez most valami elb*szott csajozás akar lenni nálatok, vagy mi?

Ilyeneket, hogy mindenki hallja, lehetőleg egy nyugodt hangon, nem sírásba hajlóan. Hogy mindenki előtt porba alázd őket, hogy lássák a többiek, ez amit csinálnak, szánalmas.

Tudom, hogy ez rohadt nehéz, és ráadásul nem is kockázatmentes, mert lehet, hogy a megalázást ott helyben megtorolják, de az osztály szimpátiáját feléd billentheti, ha tudatosítod bennük, hogy ez amit veled művelnek, se nem buli, se nem menő. És ez akár visszatarthatja őket a későbbiekben. Ami most megy veled, azt sokáig úgyse lehet bírni.

Nagyon rossz helyzetben vagy, és tényleg nehéz a helyedbe képzelni magam, főleg közel 2méteres fiúként. Tényleg nincs ott egyetlen kicsit is gerinces fiúgyermek, aki kiállna melletted, hogy ez már sok?

2009. szept. 2. 21:49
 10/16 anonim ***** válasza:
Dehogy te vagy a szemét! Nekem ha mondaná ezt a baromságot az ofő az ördögi körről félbeszakítanám és mondanám a magamét...Én nem hagynám magam te se tedd!
2009. szept. 2. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!