Tényleg én vagyok a szemét? (bővebben lent)
Pofánba**nám őket legszívesebben. De nem tudok sajnos segíteni neked :( Egy lánnyal ki mernek kezdeni hárman. Patkányok, vagy inkább apró férgek. Undorító az ilyen.
22/F
Tapló bunkók, 3 fiú 1 lány ellen. Még nem nőttek fel. Elgondolkoznék azon is, h eddig akit barátnőmnek/barátnőimnek hittem, vajon miért nem álltak mellém, és védtek meg...(?) Ha meg a srácoknak ilyen szüleik vannak, akkor igazán meg tudnák őket nevelni, talán a szülőkkel kéne beszélni. Ha az én gyerekem csinálna ilyet egy lánnyal, biztos h addig ütném míg bocsánatot nem kér. Csak nevelés kérdése az egész.
azt tanácsolom keress rendes barátokat, és tegyél úgy, mintha ott sem lennének. Már amennyire ez megoldható. 21/L
Szia
Szerintem keres masik sulit.
helló! szerintem itt lennénk páran, akik megcsapkodnák azokata a fiúkat, este, valamelyik félreeső utcán
hihetetlen, hogy az igazgató nem csinál semmit!
de tényleg segítenék
amúgy, ha tényleg pofonvágtak, akkor rendőrség, ők talán csinálnak is valamit
Nehéz helyzetben vagy, szegény te!
Vagy te mész át másik osztályba, vagy a legradikálisabb, hogy iskolát váltasz. Jobb egy másik suli, mint még két évi szekálást eltűrni.
Ha legközelebb megütnek, jelentsd fel őket testi sértésért.
Édesapád, bátyád nincs? Ha a tanár és igazgató nem segít és őket küldeném rájuk, külön-külön mindegyikre. :)
Annak még lehet esélye, hogy a szüleid nem a láthatóan impotens iskolavezetésnél reklamálnak, hanem a fiúk szüleit keresik fel, hogy elmeséljék, miket is tesznek a drágalátos fiacskáik. Hátha azok normálisak, vagy legalább ez már nekik is sok és akkor ők elég jól tudhatják kezelni a helyzetet.
A rendőrségi feljelentés végső megoldásként jó lehet, arra már jó valószínűséggel az iskola is lépni kényszerül, hogy elkerülje a blamázst, de sajna benne van a pakliban, hogy rád üt vissza, és rád kenik.
Amit még tenni lehet, és talán lehet valami eredménye, de nagyon sok bátorság kell hozzá: kiállni ellenük nyíltan.
Amikor legközelebb 3an neked mennek az osztályban, akkor jó hangos hangon, hogy mindenki hallja, rákérdezni, hogy 16éves fiúként tényleg ez életük legnagyobb szórakozása, hogy 3an egy darab lányt csesztetnek. Hogy ehhez aztán tényleg rohadt nagy gerinc és tökösség kell, hogy 3an egy lányt, hogy ez igen, tökös csávók vagytok aztán igazán. Meg ez most valami elb*szott csajozás akar lenni nálatok, vagy mi?
Ilyeneket, hogy mindenki hallja, lehetőleg egy nyugodt hangon, nem sírásba hajlóan. Hogy mindenki előtt porba alázd őket, hogy lássák a többiek, ez amit csinálnak, szánalmas.
Tudom, hogy ez rohadt nehéz, és ráadásul nem is kockázatmentes, mert lehet, hogy a megalázást ott helyben megtorolják, de az osztály szimpátiáját feléd billentheti, ha tudatosítod bennük, hogy ez amit veled művelnek, se nem buli, se nem menő. És ez akár visszatarthatja őket a későbbiekben. Ami most megy veled, azt sokáig úgyse lehet bírni.
Nagyon rossz helyzetben vagy, és tényleg nehéz a helyedbe képzelni magam, főleg közel 2méteres fiúként. Tényleg nincs ott egyetlen kicsit is gerinces fiúgyermek, aki kiállna melletted, hogy ez már sok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!