Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mas is van ugy, hogy nem...

Mas is van ugy, hogy nem hiszik el a korat? Mar nagyon idegesito szamomra.

Figyelt kérdés

19 vagyok, mondjuk siman kinezek 15 nek is ha epp szabadido felsoben vagyok...Nem nagyon sminkelem magam, max a szememet huzom ki, meg a szamat festem ki...de ez nekem pont tokeletes...elegem van hogy mindenki "lekislanyoz"

Ma a bankba (teljesen veletlenul anyukammal mentem be) es az egyik alkalmazott, mikor szoba kerult a bankartyam odaveti vallhegyrol, hogy "Hany eves a kislany?"...

nem beszelve arrol, hogy egy uveg sort is szemelyivel kerhetek:|

mas is van igy? pedig ha jobban megneznek attol mert nem vagyok k.vasan oltozve mint a mai 13 evesek meg nezek ki 19 evesnek...vagy ma mar csak az felnottes aki k.vas?

2009. szept. 2. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, engem 24 évesen néznek 15-nek, mert nem sminkelek, a tényleg 14-15 évesek meg általában igen. Megfordult a világ, viszont az emberek tudatában még a "normális" gondolkodás él, miszerint a tinik nem sminkelnek, a felnőttek igen, és ezért hiszik egyből többnek, akin smink van (na meg öregít is a smink- de csak a jó smink).

Nos, én már megszoktam, és inkább jót nevetek, amikor elképednek, hogy bocsi...nem tudtam...elnézést...és olyankor látni kell azokat az arcokat, már azért megéri. :-))

19 éves vagyok, azért az meg még nem az a kor, amikor illene megsértődnöd a korod miatt, hiszen épphogy most múltál 18, még nagyon a határon vagy, simán lehetnél kiskorú is, mert nem kerül ki egy tábla a nyakadba a 18. szülinapodon, hogy na, én mostmár nagykorú vagyok.

Az egy picit durvább, hogy engem 24 évesen is kiskorúnak néznek.

Az más kérdés, hogy a tényleg ilyen korúak, azaz a 14-15 évesek meg már csókolomoznak, tehát ők meg valahogy idősebbnek látnak. Vicc ez az egész, biztos ilyen az arcom :-)

Szóval nyugi.

2009. szept. 2. 13:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

javítok: azt akartam írni, hogy 19 éves VAGY, nem pedig azt, hogy 19 éves vagyok, elírtam

2009. szept. 2. 13:12
 3/10 A kérdező kommentje:

jajj persze nem erdekel hogy most multam 18 es nem vagyok el ezzel...de a sminkelt kis 15 eves pics.kat siman kiszolgaljak mindennel...

csak a bankos csajszi is kiakasztott ma azzal h hany eves a kislany....pffffff

2009. szept. 2. 13:33
 4/10 A kérdező kommentje:
amugy koszi a valaszod:)
2009. szept. 2. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:

én 22 vagyok, de engem is 15-nek néznek:(

pedig én sminkelek is, nőisen öltözködök, hajamat befestettem sötétre.

és ilyeneket szólnak be, hogy "15-nek néztelek", meg "még 18-nak se nagyon néznélek" meg "kicsilány", meg "kishölgy":(

dehát ez van, nem nagyon lehet mit csinálni.

2009. szept. 2. 13:41
 6/10 anonim ***** válasza:
ja és magassarkút hordok, amiben 170 centi vok, szal nem értem.:( nem vok kicsi:D
2009. szept. 2. 13:42
 7/10 A kérdező kommentje:

En magassarku nelkul 170 vagyok es igy is az az eredmeny, hogy meg altalanos iskolasnak hiszneeeek...remes...

koszi a valaszotokat...

masfelol meg van aki lecsokolomoz...de ok gyerekek...:D

erti a fene:P

koszi a valaszod

2009. szept. 2. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Énis 24éves vagyok, de sose nézik ki belőlem, de ez már akkor a legidegesítőbb,ha 100-adjára megyek ugyanabba a boltba és még mindig elkérik a személyit.

Volt hogy párommal vásároltunk, nálam volt a pénz én fizettem, de neki kéznél volt a személyije így ő mutatta meg, erre a nő h az nem jó,mert én fizetek.

Úgy lehordtam,h csak na. Gondolkozhatna,ha nem vagyok 18 akkor odaadom a pénzt a páromnak, de előkerestem a személyimet az orra alá dugtam,h énis 24vagyok és elmehet a ...

Ja és naponta vásárolTAM abban a boltban,de ez már múltidő,mert utálom azt a boltot.

2009. szept. 2. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne aggódjatok én cigit nem tudok soha venni:) 28 éves vagyok és már gyerekem is van 3 éves

Volt hogy becsöngetett egy beteggyereknek kéregetős

a gyerekkel a kezemben nyitottam ajtót mire megkérdezte hogy a szüleim itthon vannak e. Csak annyit mondtam hogy neeem csak egyszer jönnek egy évben. Azt az arcot látni kellett volna azóta csak nevetek az ilyen dolgokon. Milyen jó lesz nekem mikor 40 évesen is csak 30 nak fognak nézni:)

2009. szept. 2. 14:35
 10/10 A kérdező kommentje:

=)) neharagudj(atok) tenyleg vicces:D es egyben felhaborito...

van egyebkent egy 21 eves haverom akinek piat nem adnak, csak szemelyivel...s minap rendelt s nem volt nala szemelyi erre mondja a pincer hogy akkor nem hoz, mondom erre :"akkor nekem lesz:))" (mert nalam volt szemelyi):P

a pincer erre szonelkul kihozta...

eleg szanalmas amikor nyilvanvalo h az ember nagykoru es akkor is direkt pimaszkodnak vele...(nem az en esetembol indultam ki...)

2009. szept. 2. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!