Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék általánosan...

Hogyan lehetnék általánosan műveltebb?

Figyelt kérdés
Nem tudtam ennél szebben megfogalmazni a kérdést:D Minden téren szeretnék több tudást felhalmozni. Nem láttam/olvastam például sok klasszikust, vagy legalább annyi, hogy hozzá tudnék szólni egy-egy ilyen témájú beszélgetéshez. A történet ott kezdődik, hogy alapból azt sem tudom, hogyan induljak neki. Szerintem a beszédstílusommal amúgy nincs gond (vagyis remélem, persze fejleszteni mindig kell a szókincset). Annyi a lényeg, hogy szeretnék jobban konyítani a sok helyen "alapnak" számító témákhoz. Ha érthetetlen, nézzétek el, tanulékony vagyok! :D
2013. jan. 28. 22:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat! Biztosan utána fogok nézni sok könyvnek. Úgy gondolom, néha szükség van egy-két vígjátékra vagy könnyedebb témájú könyvekre is, de a "fő feladatom" az igazi klasszikusok megismerése lesz! :)
2013. jan. 31. 17:38
 12/12 anonim válasza:
0%
Kezdetben elég annyi hogy nem teszel fel ilyen kérdéseket :-D.
2015. febr. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!