Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ez? Ha nem vagyok a...

Miért van ez? Ha nem vagyok a középpontban, már bunkó vagyok?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha nem ismerkedek emberekkel, vagy szótlanabb, csendesebb vagyok egy társaságban, rögtön elkönyvelnek bunkónak? Zárkózott ember vagyok, egy társaságban nehezen nyílok meg, és kevesebb beszélgetéssel is beérem, mint egy átlagember, ezenkívül szeretek egyedül lenni. Ez nem azt jelenti, hogy egy társaságban bárkivel is gondom lenne. Ennek ellenére ilyenkor mégis elkönyvelnek bunkónak :( Mással is van ilyen? Mi ennek az oka?
2013. jan. 28. 07:28
 1/3 anonim válasza:
bunkó vagy igen!:D csak viccelek. én áltálánosban imádtam a középpontban lenni, rám aggatták a "menőgyerek" szerepét, én meg jól játszottam. Aztán közép suli, irány Pest és minden megváltozott, zárkózott lettem, o. társakat idegenekként kezeltem. De elvoltam magamnak. de az ált. sulis haverokkal még mindig ugyan olyan a viszonyom. Amíg jól érzed magad legyél te csak magadnak való!
2013. jan. 28. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Kizárt amit írtál.

Nem a beszéded mennyisége alapján könyvelnek el bunkónak, hanem a minősége miatt. Úgyhogy nem azzal van gond, hogy csendes vagy, hanem annál inkább azzal, amit mondasz és ahogyan mondod, valamint úgy az átlagos viselkedéseddel, amely lehet, hogy még ha nem is veszed észre, de ellenszenves mások számára.

2013. jan. 28. 09:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy már írták is, általában nem azokat szokták lebunkózni, aki csendes, hanem azt, aki durván utasítja el a közeledés minden módját. Nem lehet, hogy ez a gond? :)
2013. jan. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!