Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Én most ezt nagyon nem értem,...

Én most ezt nagyon nem értem, mi bajuk egymásal a Magyaroknak és a Szlovákoknak?

Figyelt kérdés
Honnan kezdődött ez az egész?
2009. szept. 1. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:

1.

[link]

2.

[link]

2009. szept. 1. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy Szlovákia területe teljesen az egykori Magyarország területe volt. Folyamatosan elnyomják a magyarokat, pedig a szlovákoknak 2 SMS-nyi történelmük van.
2009. szept. 1. 21:04
 3/6 anonim válasza:
61%
Vesszen a múlt! Ha folyton azon rágódunk, belehülyülünk. Kit érdekel trianon? Leszarom az egészet. Megtörtént, nem lehet már rajta változtatni! Fogadjuk el, és örüljünk neki.
2009. szept. 1. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem semmi bajom a szlovákokkal. Életmódban, mentalitásban tán még a legközelebb állnak a magyarokhoz. Szép tájak vannak ott, érdemes vásárolni ezt-azt, és szeretem a kajájukat. Voltam már odaát vagy százszor hosszabb-rövidebb időre, és mindig jó volt ott lenni, soha nem volt semmi gond (kivéve talán, amikor a Tátrában egy hét alatt szakadt az eső). Én azért még remélem, hogy a magyarok és a szlovákok többsége talán így gondolkodik. Ha belegondolunk, akkor tényleg semmi valóságalapja nincs a két nép között semmiféle ellentétnek. Kizárólag egy szűk politikai csoport akar ebből megélni és tőkét kovácsolni. Ezt az egész "vitát" 10 perc alatt meg lehetne oldani.
2009. szept. 1. 22:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Aki határvárosban él, az bizony máshogy látja a dolgokat. Sokszor annyira fellengősek a szlovákok, szidják a magyarokat a saját hazájukban, és mire fel?? Én csak ezt nem értem.. Nameg azt, hogy az EU hogy hagyhatja jóvá a magyarellenes kormány működését Szlovákiában..

Szép is lenne, ha nem lenne gyűlölködés, csakhogy nem mi kezdtük, hanem ők. Kaptak területet, nemis keveset, úgy, hogy meg se dolgoztak érte.. Nekik 16 évnyi történelmük van, nekünk 1100..ezen kéne elgondolkodniuk..

2009. szept. 1. 22:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmi. Vagyis jobban mondva, ha nem lennének a nyakunkon a "világhódítók" akkor semmi bajunk nem lenne egymással. Ma is ők szítják a feszültségeket.

A dualizmus korában az osztrákok uszították őket ránk.

A két világháború között a franciák.

A kommunista időkben a szovjetek (pánszlávizmus).

Jelenleg néhány multinacionalista, újgazdag ex-kommunista zsidó, mint Peter Weiss nagykövet, az csak mese hogy ő nagykövet, több annál sokkal, csak nem lenne jó ha az emberek rájönnének hogy kik is keverik a sz.rt a két ország között. És ez akkor is tény, ha tetszik, ha nem. Slotát és Ficot is ők segítették hatalomra, ahogy nálunk Fletót, majd Bajnait.

A szlovák kormány nem szlovák. A magyar kormány nem magyar.

2009. szept. 2. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!