Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a közösségi...

Mi a véleményetek a közösségi oldalakról?

Figyelt kérdés
2013. jan. 27. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Jók!
2013. jan. 27. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Ésszel kell használni, és akkor nincs velük gond. Távoli ismerőseimmel való kapcsolattartáshoz használom, másra szerintem felesleges.
2013. jan. 27. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem írod ki az egész életedet, csak például egy-két hasznos információt, vagy érdekességeket, addig semmi baj.

De vannak ilyen 10-18 év körüli primitív gyerekek (tisztelet a kivételnek), akik még talán azt is kiírják, hogy mikor mennek sz@rni.

Mondok egy példát: van egy kis család egy faluban, ahol sok a tetves cigány. Meglátják Facebookon a bejegyzést, hogy mittudomén például 5 napra elmennek itthonról 3000 km-re nyaralni, és már tudják is, hogy mikor kell lopni menni.

A másik bajom vele, hogy a sok hülye gyerek (megint tisztelet a kivételnek), akik a sok zagyvaságot kiírják, hogy "ha nem lájkolod most, akkor 7 év balszerencséd lesz"... persze, mert pont egy közösségi oldal fogja eldönteni a sorsomat.

Na de ez a Facebook-függő emberkék miatt van, de van véleményem magáról az weboldalról is:

Állandóan újítják, mire megszokom a kinézetét, beállításait, addigra megint újítanak és bonyolítanak rajta valamit. Régen úgy ismertem a Facebook-ot, hogy egy egyszerűen, de nagyon jól működő oldal, lehetett benne chat-elni, üzenetet küldeni, meg néhány játék volt rajta.

Most meg annyi baromságot beleraktak, hogy már az adatvédelmi beállításaimat is alig találom meg, sőt a múltkor nem találtam meg a "kijelentkezés" opciót, annyira el volt dugva.

A másik dolog, hogy régen az egész angolul volt (úgy emlékszem), aztán magyarosítottak elég sokáig, mindig az volt, hogy az egyik szó angolul, a másik meg már magyarul. De ezt megoldották. Viszont már néhány napja megint kezd visszatérni az angol nyelv, például ilyesmiket szoktam látni: "xy kedveli your suggest"... NORMÁLIS?

Ez a véleményem a f@szbookról. Röviden.

2013. jan. 27. 15:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Az otlet jo, a felhasznalok 70%-a viszont ostoban hasznalja.

Elozonek: egyik ostoba ismerosom ismerose feltette egy kepet amin plazmatv (300) mac pro(5-600)hifi-erosito.stb(100)ipad(200)

Szrinted mi tortent azon a heten?

Kiramoltak ugy a lakast, amig dolgoztak, h csak na. De mindent elvittek, mint egy koltozesnel, a rendorseg szerint minimum 20 percig kellett pakolni, ha 2 en csinaltak akkor is tobb fordulo. A szomszedok semmit nem vettek eszre, mivel a haztomb tobbi lakoja is de dolgozik altalaban...

Errol ennyit, aki hulye az hulye...

(Munkahelyet is vesztettek mar el ilyen oldal miatt. Olyan jellegu kepeket tett fel az illeto, amirol teves kovetkezteteseket lehetett levonni, uj felettes jott, o meg nem kerdezett, paros labbal rugta ki az illetot (egyszerusitett munkavallalasnal nem kell indok..)

Tehat ezert kell vigyazni a kozossegi oldalakkal...

2013. jan. 31. 09:12
 5/7 Fulár válasza:
Tökéletesen egyet értek a fentebb elhangzottakkal!És örülök neki,hogy pont a "normálisabbja"írt választ.
2013. jan. 31. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Utálom a Facebook-ot
2013. febr. 2. 17:17
 7/7 baggio0301 válasza:

Van még példa bőven! Felrakják a nyaralási képeket amin a tenger parton lazúlnak "minimál bérből,, és láss csodát bejelentkezik az apeh(NAV) hogy miből is telik?!

A facebook kiváló hely megosztani hogy fingottam angol órán meg lehet lázadni minden ellen erre jó! Nekem nincs facebook címem de nem is lesz! Az emberi idiótaság népszerűsítése!!!

2013. febr. 8. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!