Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok erre? Nem...

Hogy reagálnátok erre? Nem tudom ezután mit mondhatnék neki.

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, több, mint 15 éve ismerjük egymást, mindigis jóban voltunk.

Nemrég volt az esküvőm, ő is meg volt hívva a párjával, el is jöttek, jól érezték magukat stb.

Azóta nem találkoztunk, mert sok dolgunk volt minkettőnknek, de többször is beszéltünk. Nemrég volt a szülinapja, nekem már korán reggel eszembejutott, írtam neki, munka előtt még egy édes képeslapot is küldtem neki.

Erre most megjelennek a szülinapi bulijáról készült képek, egy csomú ismerőssel, persze én nem is tudtam róla. Nagyon roszul esett, hogy nem hívott meg és nem értem miért. Mit kéne erre reagáljak? Vagy csináljak úgy, mintha mi sem történt volna?

25/N

2013. jan. 26. 17:06
 1/7 A kérdező kommentje:
*csomó, rosszul
2013. jan. 26. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Milyen messze laktok egymástól?Össze is jártok beszélgetni, vagy csak neten/telefonon tartjátok a kapcsolatot?
2013. jan. 26. 17:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy városban lakunk, közel. Néha találkozunk is, de inkább neten, telefonon. ELég elfoglaltak vagyunk minketten, de nekem természetes volt pl, hogy meghívom az esküvőmre, sőt, a lánybúcsúmon is itt volt, ő meg még a szülinapjára se hív meg. Nyilván, ezzel bebizonyította, hogy én nem vagyok olyan fontos neki, mint ő nekem, csak nem tudom, hogy erre hogy kéne reagáljak, mikor legközelebb beszélünk...
2013. jan. 26. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Közeli barátnők vagytok? Fizikai és érzelmi értelemben is kérdezem.

Kérdezd meg tőle, miért nem hívott el, szívesen mentél volna.

2013. jan. 26. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Bocs, még nem láttam a válaszodat, amikor írtam. Én rákérdeznék, de ez én vagyok.
2013. jan. 26. 17:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet, h meglepetésbuli volt és olyanok szervezték, akik nem ismernek?
2013. jan. 26. 17:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez nekem is eszembejutott, de nem tartom valószínűnek.
2013. jan. 26. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!