Magyarországi magyarok, ti mit gondoltok az Erdélyi magyarokról? Hát az Erdélyi magyarok a Magyarországi magyarokról?
"Erdélyi vagyok. Az a véleményem a mo.-iakról, hogy egy nagy rakás életképtelen, bunkó, öntelt népség, akik csak siránkozni tudnak és sajnáltatni magukat."
Azért remélem nem igényelted az állampolgárságot és nem kívánsz egy forintot sem felhasználni az adóforintjainkból és szépen ott maradsz Romániában.
Mivel pesti születésű vagyok, erdélyi felmenőkkel, nálatok adót fizettem, hogy munkanélküli segélyt kapj, a neved kuss legyen. Aztán elköltöztünk, itt jobban is élünk úgy látom. Ja és nem szándékszom többet visszaköltözni arra a lepratelepre!
Ja és az előző mondandómból kifelejtettem, hogy irigyek is, ez a dögöljön meg a szomszéd tehene mentalitás nagyon megy nálatok. Épp ezért fog kihalni egyszer a magyar... Ja és az agresszívitásról ne is beszéljünk.
Én csonkahoni magyar vagyok, és az erdélyieket többre tartom, mint az ittenieket. Egyszerűen, mert tudják értékelni a hagyományainkat. Tudják, mit jelent magyarnak lenni, segíteni egymásnak. Nem dobálóznak azzal, hogy "bezzeg mi mennyit adunk nektek, mit kapunk cserébe".
A "dögöljön meg a szomszéd tehene is" nagyon igaz. Nyilván, kivétel mindenhol van, de a nagy többség...
QueenRavenna
Amúgy, ha ennyire utálsz minket magyarokat akkor miért írogatsz egy magyar fórumra?
"Nem dobálóznak azzal, hogy "bezzeg mi mennyit adunk nektek, mit kapunk cserébe". "
Hát, mivel ők kb. soha semmit nem adtak a közösbe, elég érdekes lenne, ha ilyesmivel dobálóznának....
" ami te nem vagy ugyebár, szeretek segíteni más kategóriákban"
Nem hiszem, hogy te nekem bármiben is tudnál segítséget nyújtani.
" Nem csak bunkóskodni tudok, mint te meg a fajtád."
Ez eddig nem nagyon látszódott. Amúgy a te fajtádtól sem meglepő az ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!