Létezik még valahol (bárhol) a Földön olyan sziget, szigetcsoport, állam, vagy közösség, amely - a lehetőségekhez képes - elzárt az általunk ismert civilizációtól, társadalmaktól?
Csábítóan hangzik kiszakadni a társadalomból, a saját törvényeid alapján élni, meg minden, de arra nem gondoltál, mi lenne veled, ha mondjuk, megbetegednél? Ott nem lenne orvos, meg ilyesmi, ha fáj a fogad például, mit teszel? És lehet, hogy most úgy érzed, nem bírod elviselni azokat a körülményeket, amelyek körbevesznek, de egy idő után hiányozna a régi életed...
Mondjuk, például én szerintem inkább az esőerdőben érezném jól magam, mert ott rengeteg az állat, a növény, minden érintetlen( még :( ), de ott meg a meleg lenne nekem elviselhetetlen, meg a pára, és a betegségek, mint például malária, ilyesmik.
én a 10-es vagyok.
Találtam valódi elhagyott helyeket: döntsük el, hogy hova menjünk!
(én a Marshall- szigetekre voksolok)
en arra is gondoltam, hogy ha osszejonne egy kis nepseg, aki ugy dont, kimenne, egyutt el lehetne kezdeni valahol.
mint Alex Garland konyveben, A Partban :)
en arra is gondoltam, hogy ha osszejonne egy kis nepseg, aki ugy dont, kimenne, egyutt el lehetne kezdeni valahol.
mint Alex Garland konyveben, A Partban :) benne lennek, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!