Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik még valahol (bárhol)...

Létezik még valahol (bárhol) a Földön olyan sziget, szigetcsoport, állam, vagy közösség, amely - a lehetőségekhez képes - elzárt az általunk ismert civilizációtól, társadalmaktól?

Figyelt kérdés
Szeretném végleg elhagyni Európát, nem szeretnék olyan társadalomban élni, ahol ennyire korlátok közé szorítják az életem. Nem vagyok hippi, de jó lenne egy sziget, ahol mindig süt a nap, alhatok a szabad ég alatt és felelősséggel alig járó munkát végezhetek. (akár takarítás, gyümölcsszedés, bármi, csak ne irodában kelljen dolgoznom) Nem akarok félretenni, megtakarítani, befektetni. koszt kvarte elég.
2013. jan. 24. 13:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Csábítóan hangzik kiszakadni a társadalomból, a saját törvényeid alapján élni, meg minden, de arra nem gondoltál, mi lenne veled, ha mondjuk, megbetegednél? Ott nem lenne orvos, meg ilyesmi, ha fáj a fogad például, mit teszel? És lehet, hogy most úgy érzed, nem bírod elviselni azokat a körülményeket, amelyek körbevesznek, de egy idő után hiányozna a régi életed...

Mondjuk, például én szerintem inkább az esőerdőben érezném jól magam, mert ott rengeteg az állat, a növény, minden érintetlen( még :( ), de ott meg a meleg lenne nekem elviselhetetlen, meg a pára, és a betegségek, mint például malária, ilyesmik.

2013. márc. 31. 13:25
 12/19 anonim ***** válasza:

én a 10-es vagyok.

Találtam valódi elhagyott helyeket: döntsük el, hogy hova menjünk!

(én a Marshall- szigetekre voksolok)

[link]

2013. ápr. 1. 11:11
 13/19 anonim válasza:

en arra is gondoltam, hogy ha osszejonne egy kis nepseg, aki ugy dont, kimenne, egyutt el lehetne kezdeni valahol.

mint Alex Garland konyveben, A Partban :)

2013. máj. 8. 23:18
 14/19 anonim válasza:

en arra is gondoltam, hogy ha osszejonne egy kis nepseg, aki ugy dont, kimenne, egyutt el lehetne kezdeni valahol.

mint Alex Garland konyveben, A Partban :) benne lennek, az biztos!

2013. máj. 8. 23:18
 15/19 anonim ***** válasza:
10-es, 12-es vagyok. Válasszuk ki a helyet, és húzzunk innen minél előbb, még mielőtt végleg belehülyülünk ebbe az idiotizmusba!
2013. máj. 9. 08:00
 16/19 A kérdező kommentje:
Na, srácok! Ha tényleg össze fogunk gyűlni, akkor csoportosan már egyáltalán nem lenne hülyeség nekivágni egy ilyen túrának. Közösségben minden könnyebben megy!
2013. máj. 12. 14:03
 17/19 anonim válasza:
13-as, 14-es vagyok. cserélhetnénk e-mail cimeket vagy valamilyen skype- csoportot letrehozhetnank, kezdesnek nem rossz.
2013. nov. 4. 18:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Hogy álltok emberek? gondolkozom énis .
2014. máj. 11. 21:58
 19/19 anonim válasza:
13-as, 14-es, 17es: én is!
2014. máj. 13. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!