Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jártál már úgy, hogy egy...

Jártál már úgy, hogy egy közösség felével jóba vagy, a másik fele meg utál, de neked nincs velük bajod? Hogy tudtál/tudnál változtatni rajta?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy én is túlreagálom, mert nagyon nehezen haverkodom és most úgy éreztem, hogy végre jól érzem magam a közösségben, aztán megkezdődött hogy 2-nek baja lett velem, aztán most egyre többnél járunk. Akivel semleges volt a kapcsolat. De akivel haverok lettünk, velük nem, még ki is állnak úgy ahogy mellettem, de néha tesznek szúrós megjegyzéseket, amiket már lehet én reagálok túl, de úgy érzem bajuk van velem. (nem mindenkivel, csak 1-2) És olyanoknak, akikhez még nem is szóltam, szinte csak köszöntünk, tehát nem mondhattam semmi olyat, ami miatt haragudhatnának. Meg meg is mondják, h nincs velem bajuk, csak egyszerűen ez van.
2013. jan. 13. 11:27
 1/2 rémuralom ***** válasza:
Nekem egy ember van a társaságomban, akivel nem kimondottan utáljuk egymást, de csak akkor érintkezünk, amikor muszáj (pl. amikor összejövünk a haverokkal, sokszor elkerülhetetlen, hogy ő is ott legyen és én is). Fogalmunk sincs - nekem legalábbis nincs -, mi a kölcsönös ellenszenv oka, de így van, amióta csak ismerjük egymást, és nem is törekszünk a változtatásra. Megtanultuk elviselni egymást.
2013. jan. 13. 12:08
 2/2 A kérdező kommentje:
De nekem semmi bajom nincs velük, csak nekik velem. És nem csak velem. Én próbáltam tenni is ellene, hogy mondják meg mi bajuk van velem, és talán tudok változni, de azt mondták hogy alapból nem bírnak, ennyi. De ha csak egymáshoz se szólnánk nem is érdekelne, de ha baszogatnak akkor már igen. rájöttem, hogy kiveszem magam a köreikből, és bele sem szólok. Akikkel jóba vagyok, azokkal megleszek külön. Ezekre meg szarok nagy ívből. Csak az zavar, hogy akikkel egyébként nem lennék rosszba, ők is elkezdték hogy beszólogatnak. Gondolom, ez a trendi. De /lekopogom/ akikkel jóba vagyok velük nincs probléma. 16 fős közösségből olyan hattal vagyok jóba, héttel semleges, 2-vel meg hát szépen fogalmazva nem bírjuk egymást. Eddig nekem ez így meg is felelt, de mióta ez a kettő baszogat, azóta akikkel eddig semleges volt, ők is kezdenek piszkálni, ami már zavar. Pedig én segítek nekik, amibe tudok. De ezt abba fogom hagyni.
2013. jan. 13. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!