Mit gondolsz az animeconról?
Szeretek conra járni, igaz, a program nagyjából minden alkalommal megközelítően ugyanaz, de nem bánom. A legfőbb ok, amiért a legtöbb conon ott vagyok, mert tudok találkozni azokkal a barátaimmal, akik az ország másik végében laknak. (ezért nem is megyek az őszi conra, mert tudom, hogy ők se mennének).
Általában jó a hangulat, és az, mindenki úgy öltözhet, ahogy akar, de nem nézik emiatt őket hülyének. (nem a cosplayesekre gondolok)
Egy másik dolog, pedig a versenyek, mint a karaokeverseny. Mert hát akármennyire is bejött Magyarországra a "karaoki" (bocs, helyesen karaoke), a szórakozóhelyeken nem játszanak olyan típusú számokat, amilyenekből ez a szórakozási forma egyáltalán ered, csak az animeconokon. A másik verseny, a rajz, ahol a hazai rajzosok próbálják egymást túlrajzolni, miközben ellenfelük rajzát nyálcsorgatva imádják. Mert nem könnyű egy arányos, színben és másban is tökéletes rajzot megalkotni.
(az 1. hozzászólónak. A hazai animefanok jelentős része 17 év fölötti, az a korosztály, akik még a tv-ből és a videotékékból szerezték meg animés ismereteiket. A visítozó fangörlök engem is idegesítenek, de összeségében nem vagyunk ilyenek.)
Hellosziasztok.
AnimeCon?
Szerintem a világ egyik legjobb dolga az,ha az ember olyanokkal van,akiknek ugyan az az érdeklődésiköre.Nem nevetnek ki,nem utálkoznak.Én eddig 2-ön voltam.És ugy tervezem,hogy amíg szeretem az animéket,mangákat és a japán kultúrát,menni is fogok.
1.válaszoló:nekemis volt egy utálkozó barátom,aki mindig kinevetett,mert hogy ez egy hülyeség.Már nem a barátom...Szóval szerintem mielött kineveted...abba gondolj bele,neked hogy esne ha egy olyan dolgot kritizálna amit te szeretsz.Vágom,h ez a véleményed.csak azt nem,h miért jó szidni az embereket..
Gondolom te az a fajta vagy.aki kiröhögi az embert az utcán ha más hogy néz ki mint a megszokott...túl szűk a látóköröd.
nekem már az 5.volt és már elég unalmas. már 3 éve ugyanaz a program, szinte alig változtatnak.
A mat mostani szemléletét sem szeretem, remélem novemberben feloszlanak, és akkor kezdődhet egy uj korszak, uj connal.
Legelejétől kijárok, egyedül a vidékieken nem voltam egyet leszámítva ^^
Magát a Cont szeretem, de a körülötte lévő hisztit nem. Egyrészt, megosztja az embereket én meg utálom az állandó fröcsögést. Szerintem Magyarország nincs erre felkészülve. Rengeteg emberből hiányzik a tolerancia és egy sima animést elmondanak mindennek, csak mert nem ismerik vagy tévesen ítélkeznek.
09-01 07:45:
Bravó neked is, hogy ilyen felületes vagy. Korosztályodhoz tartozom, és nem értem, mi abban a rossz, ha valaki eljárkál ilyenekre is. Ettől nem lesz valaki degenerált, de mivel ide is emberek járnak, és minden ember más, természetesen vannak itt is nem éppen normális egyedek is. Én sem visítani megyek ki, egyszerűen érdekel a rendezvény, mert több, mint húsz éve érdekel ez.
Mellesleg, mélyebben biztos nem ismered azt, amiről ez az egész szólna.
Egy kívülállónak talán semmit se mond, hiszen csak egy igazi animés tudja átérezni a hangulatot, ami ott van. Nem tudom, mást rajongói körök képesek úgy barátként kezelni egymást, hogy akkor látják életében először? Viszont Conon egyszerűen szívmelengető, ahogy több, mint 3000 ember jól elvan egymással, bárkit leszólíthatsz, hülyülhetsz vele, ismerkedhetsz, anélkül, hogy hülyének nézne, mit akarsz és minek zaklatod. Az animések egy kis család, és az animeconokon teljesedik ez ki.
A program talán unalmas, de még se, hiszen mindig más és más fellépők, versenyzők, munkák, stb. Én a barátok miatt szeretek Conon lenni. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!