Mit gondolsz az animeconról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 17:26
1/27 anonim válasza:
Úristen...szerintem teljesen nevetséges!barátnőmis szokott járni...jól ki is röhögöm mindíg...borzalmas ahogy a sok 14 éves hülye kis stréber animefüggő pics@ mindenféle nyomoréknak öltözik...és csak perkálnak a buuzi ferdeszeműeknek az animéért...meg a magazinokért...mikre nincsen pénze a magyarnak nemde?így nagy válság idején...isszonyat nagy szarság...istenem mostis elfog a röhögőgörcs ahogy azokra a nyomorékokra gondolok... :D
2/27 anonim válasza:
Szerintem jó dolog, viszont most is nyáron én sokat unatkoztam. Egyszerűen mindig ugyanaz a program... És ennyi pénzért azért többet várnék. Jó most volt a Matsuri nap is, de ennyi. És amennyibe kerül már a belépő, utána még maga az italok is rengeteg pénz, meg ha veszel valami cuccot... Meg pl a cosplaykészítésben nem kis munka van és alig kap valaki nyereményt... De én megyek azért mert jó találkozni sok animéssel :)
3/27 anonim válasza:
Ha szereted az animéket, mangákat, (esetleg a cosplay-t :D) érdemes elmenni szétnézni :)
4/27 anonim válasza:
(második válaszoló vagyok) 1. válaszoló te vagy a nyomorék, nem kell leszólni azt ami másnak tetszik!
5/27 anonim válasza:
Én ottvoltam a mostanin és az azelöttin is és a kövire is megyek, bár nagyon sok ismerösöm jövöre nem fogja kifizetni a pénzt hanem csak kinnt fognak ülni mert drágállják a belépő árát... Lehet igazuk van de nekem hiányozna a tükör *_* . Szóval az animecon jó és kell, de mondjuk föleg a cosplay<3
6/27 anonim válasza:
Melyik napon legérdemesebb ott lenni és mikor és hol lesz a következő? Bocsi, hogy belevau, hogy a kérdésre is válaszoljak: még soha nem voltam és azt gondolom hogy legalább egyszer látni kell :) sőt, szívesen fel is öltöznék, jó dolognak tartom és érdekesnek :)
7/27 anonim válasza:
Legközelebb Székesfehérváron lesz most összel, de szerintem arra nem érdemes beöltözni, hanem a tavaszin szokott nagyon nagy banzáj lenni, ugyhogy szerintem arra érdemes és kell is beöltözni anélkül kicsit uncsibb de ugy se rossz. Szóval 2010 tavaszán Petőfi csarnok^^
8/27 anonim válasza:
bocsi a hülye kérdésért, de a connon elöfordulnak magyarországon élő japán lányok? ^^
9/27 anonim válasza:
jó hogy le vagyok pontozva....azthittem a véleményekre vagy kíváncsi...hát nekem ez a véleményem attól hogy nem tetszik nem kell lepontozni...habááááár...le is sz@rom :D
10/27 Srapnel válasza:
Én azt gondolom, hogy annak idején értelmesebb dolgokkal foglalkoztunk: nyelvtanulás, tanulás, sport, természet, etc.
A mai fiatalok meg ilyen baromságokkal foglalkoznak, hogy aztán jó fogyasztó és befolyásolható tömeg legyen belőlük, mert valami mesterségesen kreált virtuális világ tagjaivá válnak. Aztán a virtuális világ virtuális marhaságaiért el lehet majd kérni a valós pénzt, amiért többnyire a valós világban kell megdolgozni. Bravó.
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!