Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az animeconról?

Mit gondolsz az animeconról?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 17:26
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%

Az 1. válaszolónak:

Az animecon összehozza az animés közösséget, új barátságokat lehet kötni, és nem kell feltétlenül költekezni, én nem vásároltam semmit, és jól éreztem magam. Remélem lesz még alkalmam elmenni több conra is (még csak egyszer voltam), és remélem azok is ugyan olyan jók lesznek, mint ez a Pécsi volt. Bármilyen korosztályt megtalálhatsz egy conon, a 9-10 évestől a 30-40 évesig.

2009-09-01 07:45 -kor válaszolónak:

Mindenki költ a hobbijára. Gondolom Ön is.

Még annyi, hogy az egész szubkultúra miatt nagyon sok fiatal kezdett bele a japán nyelvtanulásba, sokat olvas a japán kultúráról, történelemről (többek között én is).

Szóval nem csak arról van szó hogy idióta meséket ( megjegyzem nem idióta, mert akárki tud a kedvére valót találni, és nem egy igen elgondolkodtató) nézünk egész nap, és conra járunk, ahol elverjük a család vagyonát.

2010. aug. 31. 20:07
 22/27 anonim ***** válasza:

hát jaaj!

Az nem gond ha a gyerekek kocsmába meg szórakozóhelyekre járnak, de az animeckon már gond! Az alkoholért kiadott pénz az nem számít, neem,csak az ilyen összejövetelekre hüly...g elmenni! Nem értem az ilyen embereket... Az anime miatt tetszett meg a japán nyelv, és nem az anime miatt nincs kedvem tanulni nyelveket, az ösztönöz!!! -.-"'

2010. okt. 21. 21:46
 23/27 LightOfDarkness válasza:
Király lehet egy ilyen animecon,bár én sohasem voltam egyen sem.A baj az,hogy egyedül nem valami jó.És hát azt se tudom,hol vannak -.-"
2010. nov. 7. 19:31
 24/27 anonim ***** válasza:

Utolsónak, én is egyedül szoktam menni, de közben megismerek egy csomó embert.

amúgy hasznos oldalak:

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 7. 20:20
 25/27 Srapnel ***** válasza:

" Nem értem az ilyen embereket... Az anime miatt tetszett meg a japán nyelv, és nem az anime miatt nincs kedvem tanulni nyelveket, az ösztönöz!!! -.-"

Nem baj, lesz ez még így se.

2010. nov. 8. 09:28
 26/27 anonim válasza:

Én negyedik éve lesz, hogy minden tavasszal megyünk Conra, a most 7 éves fiam és az édesanyám is beleértve. Sajna CP-re nincs minden évben pénz, de amikor sikerült, az remek volt. Mivel felénk nincs sushi étterem, így "betegre" eszzük magunk, a "Végre nem nekem kell megcsinálni!" sushiból és a jobb előadásokat meghallgatjuk- pl tavaly a bonsai előadás szuper volt!

A hangulat ugyan jobb volt amíg a PeCsában volt, de végülis az Expo is elment, csak nekünk nagyon kiesett a közlekedési rutinból.

Remélem idén is találkozhatunk mindazokkal, akik azeretik az animét.

Ja, aki a való világban való pénzkeresést szajkózza, annak üzenem, hogy akkor dolgozzon csak hétfőtől vasárnapig és esténként bámulja a valóság-Show-kat, mi pedig inkább, akik szintén megdolgoznak a pénzükért, elköltjük valami olyanra, amitől boldogabbnak és kevésbé földhözragadnak érezzük magunk.

2011. márc. 21. 13:28
 27/27 Srapnel ***** válasza:

"Ja, aki a való világban való pénzkeresést szajkózza, annak üzenem, hogy akkor dolgozzon csak hétfőtől vasárnapig és esténként bámulja a valóság-Show-kat"

Ez igen. Tehát a világon csak az anime, meg a valóság show van? Inkább nem kommentálom. De egyébként tökéletes példát hoztál. Mond, mégis miben különbözik a kettő? Az, hogy nézek egy rakás barmot egy ketrecben, vagy egy rakás megcsinált brandet egy szubkultúrában?

2011. márc. 22. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!