Lányokkal egy szobában fiúként?
Figyelt kérdés
Ez működni fog? Albérlet és szeretném hosszútávra, de nem biztos, hogy ez az ő részükről működni fog. Az én részemről rendben van, úgyis ritkán hallok csajt böfögni meg melltartóban mászkálni meg úgy feldob a társaságuk. De őket lehet zavarni fogom idővel.2013. jan. 23. 12:00
1/12 anonim válasza:
ha téged nem zavar miért ne? legalább láthatod őket akár kevesebb ruhában is, meg ilyenek :) te ne legyél közönséges meg igénytelen...
2/12 anonim válasza:
Szerintem egyikőtöknek sem fog tetszeni egy idő után. Kell a külön szoba mindenkinek.
3/12 anonim válasza:
Ha nem flangálsz alsógatyában, nem böfögsz, nem vagy büdös (ilyen-olyan okból), tisztaságot tartasz magad körül (főleg WC, fürdőszoba), nem vagy lekezelő, nem stírölöd őket és nem nyomulsz(!), akkor működhet.
4/12 anonim válasza:
Ja, azért külön szobátok gondolom van!? :)
5/12 A kérdező kommentje:
Nincs, egy szobában vagyunk, de leírtam.
2013. jan. 23. 12:29
6/12 A kérdező kommentje:
20 körül vagyunk, én 22 a lányok 25
2013. jan. 23. 12:42
7/12 anonim válasza:
"Nincs, egy szobában vagyunk, de leírtam."
Akkor csak félreértettem, bocs. Ha nincs semmi külön életteretek, akkor viszont szerintem nem fog hosszútávon működni. :(
8/12 A kérdező kommentje:
Necces.... de egyébként tágas a hely eléggé, engem meg nem zavar ha visonganak a lányok.
2013. jan. 23. 13:11
9/12 anonim válasza:
Szerintem vállald be, csak magadban készülj fel, hogy talán nem lesz hosszútávú az albérlet. Legfeljebb keresel másikat, ha valamiért nem működik, addig meg jó buli. :)
12:25 voltam.
10/12 TappancsMancs válasza:
A 3-asal egyetértek. Mióta van ez és eddig milyen a szituáció? Csak normálisan nem hiszem hogy a lányok kinéznének onnan ha minden okés. Ez nekik is lehet érdekes élettapasztalat. Amúgy a vegyes társaság mindig jobb, érdekesebb, sokrétűbb tud lenni úgy általában. Ha a lányok is jó fejek akkor rendben lesz az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!