Fiúk! Mi a bajotok a rocker lányokkal?
Nekem van jópár rocker ismerősöm, közülük néhány teljesen értelmes, kultúrált, ketten egyetemet végeztek, csak a zenei és öltözködési stílusukon tükröződik a rockerség.
Viszont sokkal többen vannak, akik amilyen sötéten öltözködnek, épp olyan sötétek belül is. Mind szellemileg, ugyanúgy lelkileg is. Bunkók, alpári stílusban adják elő magukat, bulikon rendszeresen lerészegednek és balhéznak, és ha valaki ezek miatt megszólja őket, akkor sajnáltatják magukat...
Így, bár tudom, hogy sztereotípia, és igyekszem mindig elvonatkoztatni tőle, ha új emberekkel ismerkedem, sajnos gyakran rögtön ez utóbbira asszociálok, ha valakiről látom, hogy rocker :(
Nekem semmi bajom velük, sőt....A viselkedés ami meghatározó, ne legyen punk meg ne legyen r*banc. Punk azért ne, mert nem túl nőies ha valaki kannásozik meg széthányja a kocsma bejáratát; r*banc meg azért ne, mert a legtöbb rocker lány kicsit önbizalomhiányos meg "lázadozó" és ezt úgy akarja ellensúlyozni meg kiélni h lefekszik fűvel-fával......
De csak úgy kinézetre, meg ha normális akkor semmi bajom egyikükkel sem, főleg mivel tudom milyen eltérni a divattól, magam is sz.rrá tetovált skin vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!