Érettségi után kezdődik az élet?
Figyelt kérdés
Az gáz, ha eddig nem pasiztam, ritkán buliztam, és érettségi után fogok jobban "élni"?
Nem a tanulás miatt, így alakult.
2013. jan. 22. 23:02
1/13 anonim válasza:
Én úgy tudtam hogy amikor megszületünk már akkor kezdődik..
2/13 anonim válasza:
1. xDD LOLOL
Am nem pont akkor ér véget kb. az a "bizonyos" élet (ismerkedés, csajozás) ha erre gondolsz persze...
Sztem :S
jah ha fősulira mész akkor még kitolódik nyugi :D
3/13 anonim válasza:
Nem baj az, hogy így alakult, lesz még alkalmad bőven bepótolni mindent. Sőt, akár túlzásba is viheted.
4/13 anonim válasza:
Érettségi után kezdődik a valódi élet. Alig lesznek bulik, sok munka, mindenki foglalt már.
6/13 anonim válasza:
Igen...valami ilyesmi...elkezdődik az élet mivel eddig kis rózsaszín felhők között éltél és most fogsz rájönni mi fán terem is az mikor magadnak kell megoldani szinte mindent....feltéve ha egyetemre mész, főleg ha egy másik városba pl kolisként...na akkor elkezdődik, amíg otthon vagy addig nem igen...
A pasizás meg jön magától de tény, a normálisak már mind foglaltak jó pár éve...(tapasztalat:(( )
7/13 anonim válasza:
Nekem is a munka jutott. Érettségi előtti életem volt a leg. Utána meló meló meló, barátok szanaszét...
8/13 anonim válasza:
Semmi baj. Akkor kezded el amikor akarod. Ez nincs megírva, hogy mikor kezded.
9/13 anonim válasza:
én érettségi óta megismerkedtem a stresszel, meg a depresszióval...
10/13 anonim válasza:
Még én sem vagyok foglalt úgy hogy lesz még esélyed nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!