Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Teljesen tanácstalan vagyok,...

Teljesen tanácstalan vagyok, hogy hova tovább. (? ) Többi lent (19/F)

Figyelt kérdés
19 éves budapesti negyedikes fiú gimis vagyok. Még van egy 5. évem, azaz jövőre érettségizem, és még foggalmam sincs mihhez kezdjek magammal. Teljesen tanácstalan vagyok, hova tovább az életben. Nagyon elkeserÍtő tud ez lenni. Szeretnék tőletek ötleteket, tanácsokat kérni, melyeket zöld pipával honorálok. Előre köszönök minden értelmes választ!

2012. szept. 25. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:
60%

Hát érettségi nem fog téged sehova se feljebb emelni, valami jó okj-s tanfolyamot el kellessz végezned, ha dolgozni akarsz már utána

Én mind ezt tudtam már általános suliban h érettségi sz*rt se számít, 5munkahelyből 2helyre ha kérnek érettségit

Ez a gimi átka tanulsz mint a tébolyodott, utána semmi végzettséged sincs

20/F

2012. szept. 25. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:
hát igen, node milyet? Ez a kérdés! Ezt nem tudom :/
2012. szept. 25. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Attól függ mi az erősséged, és azon a pályán kell keresgélni

előző voltam

2012. szept. 25. 21:06
 4/4 A kérdező kommentje:
mondhatjuk, hogy a nyelvek... de igazság szerint egyik tantárgyat se szeretem, a matektól meg egyenesen kiütéses leszek
2012. szept. 25. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!