Szerinted mennyire ijesztőek az ilyen emberek?
Egy enyhén cigányos külsejű,de egyébként arab származású barátommal úgy döntöttünk,hogy lenézünk a konditerembe,hogy a koszon kívül valami más is ránk ragadjon.
A teremben volt egy hatalmas nagy fickó, volt vagy 190 cm magas és olyan 120 kg és akkor izmai voltak,hogy szó szerint ijesztő volt, tipikusan az akivel nem állnék le vitázni.
Na de nem is ez a lényeg.Végig csúnyán nézett a barátomra, hunyorítgatott rá, meg hasonlók.
Aztán mikor befejezte az edzés lekapta a pólóját és egy akkora horogkereszt volt a hátára tetoválva...mint egy ház.(de egyébként jól meg volt csinálva)
A mellkasán mindenféle nemzeti szimbólum (címer,kettős,kereszt,turul,stb..) a karjára Szálasi.Majdnem a nyakánál volt az elmaradhatatlan Hitler arckép is, és sorolhatnám, a hátán voltak a náci jelképek,elől pedig a magyar nemzeti szimbólumok, a kezén meg csak ilyen átlagos tetoválások.
Ekkor persze rájöttünk,hogy miért nézett a barátomra oly csúnyán.
Aztán az egyik ottani embernek -akivel korábban társalgott-, mondta,hogy ettől félnek a cigányok,majd a barátomra nézett és azt mondta,hogy "Igaz?" mire a barátom mondta,hogy nem tudja,de az arabok biztos nem ijednek meg tőle.Aztán megint csúnyán nézett rá és csak annyit mondott,hogy akkor jó, majd elköszönt mindenkitől (tőlünk is) és elment.
Számomra valamiért elég ijesztőek az ilyen emberek,annak ellenére,hogy nem vagyok cigány.
Jóval oldottabb lettem mikor elment.
Ezzel csak én vagyok így vagy esetleg másokban is "félelmet" keltenek az ilyen emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!