Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol kaphatok segitseget?

Hol kaphatok segitseget?

Figyelt kérdés
Én egy 11-gyermekes anya vagyok és van egy izosorvadásos kisfiam aki járóképtelen orvosilag is tudok igazolni nagyon nehéz az anyagi helyzetünk sajnos lassan kikapcsolják az áramunkat ami sajnos 269,000ft sötétben nem tudom ápolni a beteg gyermekem.Nincsen tüzelönk sem a gyermekeim fáznak a hideg lakásban még takaronk is alig van de sajnos nem tudom megadni nekik azt amit más gyerek meg kap mert nincs rá pénz lehetöségünk mert nagyon nehéz az anyagi helyzetünk szivesen elfogadnánk élelmet,butort takarot,ruhanemüt ,.Bármiféle segitséget elfogadunk Burai Attiláné.Kérjünk segitsenek kilátástalan a helyzetünk tisztelettel maradunk egy szomorú anyuka és családja.
2013. jan. 21. 01:11
 1/3 anonim ***** válasza:

A televíziós műsorokban pl. TV2 Napló szoktak segítséget kérni, nehéz helyzetben lévő családok.

A keresztények is szoktak segíteni, de más vallási kultúrák is hajlamosak a segítségnyújtásra.

2013. jan. 21. 01:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Az édesapa nem tud segíteni? A 269 ezer forint nagyon sok, villanyszámlának ez olyan 2 év.
2013. jan. 21. 01:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Családsegítő szervezetek, esetleg vörös kereszt, polgármesteri hivatal, utánna kell járni milyen segélyek igényelhetők.
2013. jan. 21. 05:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!