Padlón vagyok. Minden összejött. Valakinek vmilyen ötlet?
Felsorolom a problémáim és irok mind1ikhez vmit :)
- kezdődik az iskola
- olyan osztályba megyek vissza amelyik állandóan cseszeget a testsúlyom maitt
- kövér vagyok
- nincs pénzem
- apám beteg, de iszik
- vmiért minden sértést felveszek és csak magamat roncsolom vele
- kevés emberrel vagyok jóba
Ötletek jöhetnek hogyan tudnék ezeken a dolgokon változtatni.
Bár azt már tudom hogy ha lefogyok bátrabb, határozottabb leszek. Most nemtudok mivel nagy a cicim, görnyedve megyek hogy ne látszódjon olyan nagynak.
ÁÁH KIKÉSZÜLÖK. Psychológus segíthet rajtam szerintetek?? :S :(
vagy készítsem a kötelet?
Nincs semmi lelki erőm. Sokszor csalódtam már az életben :(
17/fiú
szia :)
bocsi nem olvastam am el a hszokat, de latom azert erkeztek.
hat gondoltam en is csatlakozom " az okosokhoz " hatha tudok valami hsznosat mondani :)
1: amikor vmi ilyen kotottseggel talalkozom mindig arra gondolok h masnak sz@rabb...pl hany afrikai kisgyerek orulne ha iskolaba mehetne most :)
2: ez egy jo terep hogy megedzodj az eletre, ugyanis az osszes munkahelyen es csaladban vannak ilyen verszivok, akiknek mindegy miert de folyamatosan cseszegetniuk kell vkit, mnert a sajat eletuk egy rakas k@ki onertekelesi problemaik vannak es igy elik ki magukat.ha megint beszolnak elore keszulj fel vmi szaftos visszaszolassal: pl lehet hogy en kover vagyok de tudod azon meg lehet valtoztatni viszont a veledszuletett parasztsagot sehol nem gyogyitjak !!! :)persze nem kell eldurvulni csak eppenhogy;)
megasztan attol meg hogy valaki duci, meg lehet am apolt es erre te is fordits figyelmet.es ilyenkor ezt is bevetheted hogy zsiros a haja,redvas a korme,3ik nap ugyanaz a polo van rajta stb... :)
3: hat ebben tenyleg tudok am segiteni mert 8 evig kuzdosportot csinaltam ahol sulyt kellett hozni :)
szoval nem kell am itt a penzeket konditeremre kolteni, tok felesleges es csak szarul fogod magad erezni a sok izomgolyo kozt!
6 utan ne egyel, tokmindegy mikor fekszel le,mesterseges kajak nuku!napi 2 liter viz,de meg ha nem kivanod akkor is le kell gyurni,ha kaja elott megiszol egy pohar vizet sokkal kevesebbet eszel majd.Egyel barmit amit kivansz ezen szabalyok mllett, de napi 3x csakk gyumolcsot vagy zoldseget!
Aztan kondi terem helyett ajanlom: napi 15rol kezdesz es naponta 10el tobbet fekvotamaszbol,biciklizes min 40perc temposan nem nagymamasan,labdajatekok,baratno/baratok beszervezese kozos sportra,2 melegitoruhas kocogas/gyors setalas.Alkalmankenti szaunazas!HA van kutyad fussatok egyutt :)
Ah, nem kell ide pszihodoki csak kapd ossze magad, legyen elhatarozasod es ennyi :) a tobbi jon magatol
puszi,szia
4:penzedet ne koltsed felesleges kondiberletre :) hat szunetekben elmehetsz dolgozni, de amugy meg nem kell am ezen stresszelni mert az embereknek sosincs eleg penzuk :)
Blahan van iszonyat jo markas angol turi aruhaz par ezerert beshoppingolsz magadnak egy evre elegendo meno cuccot :)
5: hat erre nem tudok mit mondani, mert szinten zenesz vok :S
6: sok vicces es jo konyv plusz sok ido emberek kozt (akar jotekonykodas is) es sport.ezek lelkileg megerositenek es levezeted a felesleges stresszt is :)
7: Isten minden jobol keveset adott :) en mar 23 vagyok es kb osszesen 2 BARATOM van de nem is kell tobb.A kutyak es a konyvek a legjobb barataink, na meg a parunk.A sok ismeros altalaban sok problemaval jar!
bocsi kicsit erdekesen ment at, de azert remelem ertheto :)
23/L
01:21 köszönöm a válaszod!
Köszönöm a tippeket! :) Valóban jók.
Segített is. Ha rágondolok, hogy az afrikaiak még iskolába se járhatnak valóban más lesz a helyzet.
Tegnap elkezdtem a diétát remélem sokáig bírom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!