Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Padlón vagyok. Minden összejöt...

Padlón vagyok. Minden összejött. Valakinek vmilyen ötlet?

Figyelt kérdés

Felsorolom a problémáim és irok mind1ikhez vmit :)

- kezdődik az iskola

- olyan osztályba megyek vissza amelyik állandóan cseszeget a testsúlyom maitt

- kövér vagyok

- nincs pénzem

- apám beteg, de iszik

- vmiért minden sértést felveszek és csak magamat roncsolom vele

- kevés emberrel vagyok jóba

Ötletek jöhetnek hogyan tudnék ezeken a dolgokon változtatni.

Bár azt már tudom hogy ha lefogyok bátrabb, határozottabb leszek. Most nemtudok mivel nagy a cicim, görnyedve megyek hogy ne látszódjon olyan nagynak.

ÁÁH KIKÉSZÜLÖK. Psychológus segíthet rajtam szerintetek?? :S :(

vagy készítsem a kötelet?

Nincs semmi lelki erőm. Sokszor csalódtam már az életben :(

17/fiú

2009. aug. 30. 19:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Ne foglalkozz az osztálytársaiddal, csak járj be az iskolába és tégy úgy, mintha ott sem lennének. Ne add fel! Ha gondolod, írj nekem mailt és öntsd ki a szíved, mert tudom, milyen érzés. Minden jót!
2009. aug. 30. 19:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Várj még azzal a kötéllel.

-Sulikezdés ellen nincs ötletem, az sajnos elkerülhetetlen.

-Sportolj! A nyár az nagyon jó alkalom lett volna, de sose késő elkezdeni. Olyat válasz ami élvezetes ez megkönnyíti a fogyást. Csak akkor egyél amikor tényleg éhet vagy a hizlaló kajákat meg felejtsd el egy időre.

-A pénz hiány az nem nagy dolog. Amire szükséged van azt gondolom megveszik a szüleid, feleslegesen meg nem érdemes költekezni. A munkát suli mellett nem ajánlom, de ha tényleg kell a pénz szünetekben keress vmi könnyű munkát.

-Ez a legnagyobb gond. Próbálj meg beszélni vele talán tudsz rá hatni vagy ha nem éppen te talán egyik nagyszülőre hallgat. Hosszú távon nem mehet így sokáig minden betegséget el kell kezdeni kezelni időben.

-Az önbizalom növelés az egy nehéz dolog idő kitartás és pozitív gondolkodás kell hozzá. Nekem könyvolvasás és meditáció segített a legjobban. Erről bővebben érdekel írj kommentet. Önszeretet az egy jó dolog próbáld ki, de azért másokról se feledkezz meg.

-Kevés baráttal többre mész, mint sok haverral. Légy nyitottabb, bízz jobban magadban és idővel jobban fog menni a barátkozás.

2009. aug. 30. 20:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
éhes-t akartam írni
2009. aug. 30. 20:13
 4/13 anonim ***** válasza:
94%

17 évesen ezeken túl is gondolom a tiéd a világ összes problémája. tudom, hogy úgy tűnik ez életed legnehezebb korszaka, de hidd el, elmúlik. A javaslatom a következő:

Keress olyan irásokat, amik emberi problémákkal foglalkoznak, próbáld meg hasonlitani a helyzetedet a leirtakhoz, elemezgesd ki az érzéseket, és párhuzamosan a tieidet is egy egy dologgal kapcsolatban. Meglátod rövid idő alatt rájössz, hogy nem te vagy a legszerencsétlenebb a világon, mindenkinek vannak problémái. Egyikünk beszél róla, a másik halgat, egy részüket meg tudjuk oldani, másik része megoldódik magától, ami meg nem megy, hát úgy mondják, ha egy ajtó becsukódik, nyilik egy másik helyette, csak mi olyan sokáig bámuljuk a csukottat, hogy nem vesszük észre a másikat, ami csak ránk vár. Minden helyzetből tudsz valami pozitivat kihozni, csak meg kell találnod. Növeld az önbizalmad. Egy nagyon jó kis módszer, ha felteszed magadnak, hogy minden nap valami jót teszel. mindegy, hogy mi az, akár a legcsekélyebb dolog is lehet, de tartsd észben, és ha megvan örülj neki. Mosolyogj! Lehet, hogy éppen nincs is miért, de miért ne? A jókedvű emberek jókedvű embereket vonzanak, ettől már igazából jókedved lehet. Tégy le arról, hogy arra várj, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek. Ha nem teszel érte semmit, semmi nem is fog történni. Lehet, hogy akkor sem, ha teszel, de legalább megpróbáltad. Nem mindegyik próbálkozásunk jár sikerrel. Ami pedig a fogyókúrádat illet, mi az, hogy most nem lehet? mindig lehet. Nem is kell fogyókúrának hivni, csak változtatni kell a szokásaidon. Nagyon egyszerű, nem kerül semmibe, igaz, hogy hosszú távon eredményes, de az is marad. A főétkezéseknél hagyd ki a kenyeret. Szedj csak egy kicsivel kevesebbet a tányérodba, mint amit szivesen megennél, és ne szedj másodszor. A mennyiséget pótold salátával, ha lehet. Süteményt, kalácsot, fagyit, és nasikat, ha eszel is, de csak egy keveset. Egyél helyette gyümölcsöt. Egyél rendszeresen, reggeli ebéd, vacsora, közte gyümölcs, és este hat után SEMMI. Nem a koplalás jelenti a fogyókúrát, hanem az átgondolt, ésszerű evés. Holnaptól már el is kezdheted, és ha meguntad az önsajnálatot, és inkább magadra forditod ugyanazt au energiát, a dolgaid is hamarosan rendbe jönnek. Egy próbát megér, nem?

2009. aug. 30. 20:29
 5/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a gyors és tartalmas válaszokat! Megpróbálom. Igazából holnap akartam elkezdeni konditerembe járni illetve venni fogyókúrás dolgokat (anyám mindig nagyon zsírosakat süt ezért :S :().

Önsajnálattal nemnagyon megyek semmire igaz így megpróbálok mostmár minden tőlemtelhetőt :S

2009. aug. 30. 20:36
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

szai.

csak fel a fejjel.

mozogj sokat,egyél olyan ételeket amik kevésbé zsirosak

,vagy kérd meg anyudat,hyog ne fözzön annyira zsirosan,olajosan.

az osztálytársakkl ne foglalkozz,ne lássák rajtad mennyire bánt téged a viselkedésük.

2009. aug. 30. 21:05
 7/13 anonim ***** válasza:

Szinte mindent leírtak az előttem szólók,úgyhogy nekem csak kevés jutott.

Komolyan ne foglalkozz az olyan osztálytársakkal, akik cseszegetnek,ennél idegesítőbb nem is lesz számukra.Ha látják rajtad, hogy nem érdekel a véleményük, abba fogják hagyni.(Az ilyen embereket tudnám jól fenékbe rúgni)

A fogyókúrában szívesen segítek.De jó lenne azt is tudni,hogy milyen magas vagy és hány kiló.

Igyál sok vizet(2-2,5 l)!

Egyél kevesebbet, mint eddig.Sok gyümölcs, zöldség!Mozogj rendszeresen,bármit, amit szívesen csinálsz.

Sok sikert!!Boldogabb életet!

2009. aug. 30. 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:

előző voltam

15/L

2009. aug. 30. 21:24
 9/13 anonim ***** válasza:

A konditerem jó ötlet, de figyelj, hogy ne erőltesd túl magad, szervezetten, ésszel kell. Apró trükköket is bevihetsz az életedbe, én ezzel tartom formában magam: lift helyett lépcső, sose ülve/fekve nézem a tvt, ha más nem, helyben járkálok, vagy nyújtok, ugrálok, bármit, csak ne üljek. Fogmosásközben guggolások =] Unalmas órán megfeszítem-kiengedem az izmaimat (ha minden órán pl. rázogatod a lábad, ami nekem már szinte rossz szokás, akár 150 kalóriát is elégetsz ^^)

Szerintem nem jó ötlet figyelmen kívül hagyni az osztálytársaid, én ezt csináltam 8 évig, de visszaütött. Ha gondolod, bővebben is dumálhatunk, nem bírok egyszerre mindent leírni. nyugodtan küldj egy privát üzit, és megadom az msn/skype vagy akármilyen címem =]

17/L

2009. aug. 30. 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:
90%

én tuti nem fogynék le egy rakás lúzer tahó kedvéért.

olyan közegbe kéne átmenni, ahol jó arcok vannak, de sajna a magyar iskolarendszer lehetőségei eléggé korlátoltak, pláne vidéken.

régen még 16 volt az iskolakötelesség alja, elmehetnél valamit rodázni nagyvárosba, aztán a sulit meg befejezni máshol, estin, levelezőn, kolesz olcsóbb is mint az albérlet.

mostmár azt hiszem 18-ig várni kell, úgy viszont totális szívás, még egy évig.

ZsírFeka

2009. aug. 30. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!