Ti ismertek újgazdag családokat? Hogy viszonyultok hozzájuk? Vagy ha Ti azok vagytok akartok változtatni rajta?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 18:21
1/6 anonim válasza:
Minket annak tartanak.
Pedig mi nem újgazdagok vagyunk hanem "régiek" , nemesi származásúak.
2/6 anonim válasza:
Én ismerek egy gazdag embert, semmivel sem viselkedek vele különbül, mint másokkal. Jóban vagyunk és ő nem az a fajta, aki pénz alapján ítél, de sokszor ami neki természetes, az nekem nem. A múltkor egy vásárban voltunk és ő a legdrágább termékeket sorra vásárolta és nem értette, hogy én miért szöszölök annyit. Elmondtam neki, hogy én nem engedhetem meg magamnak, de látszott, hogy igazán nem éli át a szitut. Ettől függetlenül semmi különös nincs. :)
3/6 anonim válasza:
szerintem nincs különbség... gazdag -gazdag.
távol vannak ők a mi csóró köreinktől és nem is törekszünk egymásról sokat tudni.
igazából nem viszonyulunk hozzájuk sehogy, léteznek és kész.
4/6 anonim válasza:
Nekünk régen nem volt valami sok pénzünk... Apa azért vállalt plusz munkát télen ,hogy fűteni tudjunk. Lapátosból később ügyvezető igazgató lett amivel 1000x több pénzt keres . Nem nézek le senkit, se cigányt se szegényt , tudom milyen volt úgy élni . Nem változtatnék rajta , a szomszédok is kedvesek mi is azok vagyunk velük. Csak akkor néztek egy kicsit furán mikor lejöttek Apa barátai malacvágásra , kicsit sok volt nekik az audik , bmw-k , bentley-k és porschék száma egy négyzetméteren :DDD
5/6 anonim válasza:
Igen. Van aki ugyan úgy haver maradt és van aki mindenkibe belerúg.
6/6 anonim válasza:
Én ismerem Szemereynek a lányát. Bűbáj csajszi, nagyon jóindulatú és okos lány. Gyakran bántották általános iskolában, mert...hát nagydarab, és mert látszik rajta, hogy gazdag családból való.
Sajnos nem minden jómódú ember igényes annyira, hogy meg is tanulja az etikettet. Elképesztő, hogy sokan közülük milyen botrányosan viselkednek pl. étteremben! Fütyülnek és csettintenek a pincérnek, csörömpölnek az evőeszközökkel, és nem tudják, hogy mit mivel kell enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!