Hol tudnék ismerkedni, különc, elvont gondolkodású, kissé antiszociális emberkékkel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 18. 15:30
11/12 A kérdező kommentje:
Hát,pedig qrva nehéz ilyen embereket találni.Meg én egy elég kis faluban lakok,szóval itt még nehezebb.Van egy-két ilyen "elvont" ismerősöm,de ők tőlem nagyon messze élnek.
2013. jan. 22. 16:21
12/12 anonim válasza:
a sok okos válasz megint...
én ilyesmi lennék, de nekem nincs erre semmi jó ötletem. ma már neten sem lehet, az a "gáz" inkább, amikor 2 szót beszélsz valakivel és - bocs, mégsem vagy érdekes, élőben ez nem olyan jó.
kisfalu újabb átok.
és hogy időt spóroljak, nekem ne írj privátot
őszintén szerintem ma már nem sok értelmes ember van ebben az országban, és elég nehéz összehozni hogy ne 200kmre lakjon tőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!