Segitenél egy cigánynak?
Aki be akar illeszkedni, az többnyire a magyarok segítsége nélkül is be tud, már ha olyan emberek közé kerül, akik nem ítélik el ránézésre, csak mert roma. Ismerek rendes, becsületes romákat, akiket mindenki szeret a környezetükben, aki vette a fáradságot, és megismerte őket közelebbről.
Amúgy utálom, ha a származása alapján ítélnek el valakit. A visszataszító, bunkó paraszt emberek között ugyanúgy vannak magyarok is, nem csak romák.
"Hogy lehet egy három szavas kérdés leírása során összehozni két durva hibát?"
Csak nem tán az "eggy"-re, mint hibátlan írásra akarod rábeszélni? :)))
Azok soha nem fognak tudni beiileszkedni, mert génjeikben van a bűnözés, a sok gyerek csinálása, és a mások nyakán élősködés.
Ha egy cigany be akarna illeszkedni, akkor meg tudná tenni segítség nélkül is. A ciganyok állandóan a segítségre várnak. Nehogymár mindenben mi segítsük őket. Nem elég az a rakat segély, még ebben is támogatás kellene?
"de nem a bőrszínük miatt ítélik el őket, hanem a viselkedésük miatt."
Ha csak úgy megy az utcán egy cigány ember, az emberek 90%-a kikerüli, pedig lehet, hogy soha életében nem ártott senkinek. Nem hiszem, hogy ezt a viselkedése miatt tennék. Az a baj, hogy az emberekbe beidegződött, hogy aki cigány, az biztos ilyen meg olyan és jobb elkerülni. Ha én cigány származású lennék, nekem ez nagyon rosszul esne, hiszen becsületes, dolgozó ember vagyok és nem tehetnék róla, hogy sok cigány nem az. Márpedig vannak ilyen cigányok, mint én, de ha mindegyiküket elkerüljük, akkor persze sosem vesszük észre a normálisabb fajtát. Én mindig egyetlen esélyt adok az embereknek, akár cigány, akár nem, és ha azt az esélyt eljátsszák, onnantól kezdve ítélem el őket, addig nem.
segitenék nekik,elöbb elmesélném az emberi normákat,hogyan kell viselkedni stb. végül beköltöztetném mindet a sajátországukba, hirtelen nem jut eszembe a neve,de valami oasmi lesz h koncentrálniuk kell majd a táborban,nahh ezt rakjátok össze :D
Magyaroszág CSAK a Magyaroké
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!